• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Ururu Márquez

Ururu Márquez
⍜⌣⍜
Przyjazny ghoul z sąsiedztwa
krew
genetyka
zawód
Niepokojące spojrzenie bursztynowych oczu. Wygląda jakby nie spał całą wieczność. Burza srebrzystych włosów. Skóra w niepokojącym, sinym odcieniu. 178cm || chudy

Ururu Marquez
21.10.2022, 20:02  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2023, 15:01 przez Ururu Marquez.)  

Oto profil twojej postaci

Nieświadomy tego, że jest martwy.

Bardzo niepokojący osobnik, lepiej nie zaczepiaj, bo zarzuci Cię całkami.

Zagubiony w społeczeństwie chłopaczek, może zechcesz go przygarnąć pod swoje skrzydła? Mrugnięcie

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie. Normalnie wyglądającego. Zdrowego. Z jakimiś dwoma postaciami za mną, ale nie jestem w stanie spojrzeć im w twarz. To dla mnie za dużo...
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... węża. Lub pewnej kobiety, której obraz w moich wspomnieniach zdążył się zatrzeć.
♦ Amortencja pachnie mi... sokiem pomarańczowym, rdzą, siarką.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... takie dostosowane perfekcyjnie do danego momentu.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... żadną. Nie jestem w stanie go stworzyć.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... nieporozumienie.
♦ Czarna magia? Cóż... większość zaklęć kompletnie bezużyteczna, jak już kogoś zabić to konkretnie, Avadą i po problemie. Imperius natomiast jest niezwykle interesujący i chciałbym kiedyś go wypróbować — będąc po obu stronach. Kiedyś zacząłem tworzyć własną klasyfikację zaklęć i dokonałem innego podziału. Nie widzę różnicy pomiędzy niektórymi czarnomagicznymi zaklęciami a białomagicznymi. Gdyby jednak uznać, że różnica jest… [nawija dalej przez pół godziny].
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... prototyp dziennika połączonego ze swoimi kopiami zaklęciem Proteusza. Niestety teraz nie pamiętam już ja do tego doszedłem...
♦ Stoję po stronie... Uważam, że należy połączyć świat czarodziejski z mugolskim.
♦ Moje serce należy do... mnie. Nie rozumiem tego pytania.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 19.10.2022, 17:21
RE: Ururu Márquez - przez Morrigan - 21.10.2022, 20:02
RE: Ururu Márquez - przez Morrigan - 21.10.2022, 20:02
RE: Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 21.10.2022, 20:02
RE: Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 25.01.2023, 15:23
RE: Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 28.01.2023, 21:33
RE: Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 20.09.2023, 20:03
RE: Ururu Márquez - przez Ururu Marquez - 24.09.2023, 22:25

• Pokaż wersję do druku