Dzień dobry pragnę dokonać zmiany;
jako że nam się rodzina rozrosła, to żeby nie było zgrzytów robimy podmiankę w opisie pochodzenia.
also chcę dobrać przewagę, bo mogę
i dla równowagi zawada
jako że nam się rodzina rozrosła, to żeby nie było zgrzytów robimy podmiankę w opisie pochodzenia.
Kod:
[u]Urodzona jako córka Fenrisa Greybacka i Veronici Bones. [/u]
Jej ojciec nigdy nie był dobrym człowiekiem, zawierając w sobie wszystko to, o co chętnie wszyscy oskarżali Greybacków. Znęcał się nad swoją żoną, która zostawiła go rok po urodzeniu ostatniego dziecka, Scylli - niemal do samego końca usprawiedliwiając jego zachowanie bo była w nim ślepo zakochana. Zostawiła za sobą dzieci, święcie przekonana, że ich nie będzie w stanie skrzywdzić. Fenris jednak miał co do nich inne plany i przez całe dzieciństwo poddawał je wymyślnym testom - za plecami żony, kiedy ta jeszcze była w domu. Był również samozwańczym naukowcem, który chętnie eksperymentował z wilkołaczą krwią, którą okazjonalnie pobierał od swoich pociech. Asena jest ich najstarszą córką, jednak ma zarówno siostry, jak i braci. Sama opuściła rodzinny dom wraz z końcem wakacji poprzedzających siódmy rok - po skończeniu nauki w ogóle nie wróciła, od tamtego czasu tułając się po Nokturnie, śpiąc na kanapach znajomych lub wynajmując pokoiki na dusznych poddaszach.also chcę dobrać przewagę, bo mogę
Kod:
[Przewaga="Starożytne runy I"] Zawsze fascynowały ją runiczne kamienie, które tworzyły krąg Greybacków, dlatego w pogoni za wiedzą i zgłębieniem ich tajemnicy, szczególny nacisk położyła na ich znajomość.[/Przewaga]i dla równowagi zawada
Kod:
[Zawada="Zbieracz I"]Zbiera różne rzeczy, które większość już dawno uznałaby za śmieci i wyrzuciła. Ale ona często dostrzega w tych niepotrzebnych drobiazgach najlepsze pamiątki i coś co kiedyś może się jeszcze kiedyś przydać.[/Zawada]adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Asena Greyback
@Asena Greyback