Szanowny Panie Burmistrzu,
mam nadzieję, że mój list zastaje Pana w dobrym zdrowiu i dobrym nastroju. Nazywam się Morpheus Longbottom, przedstawiciel rodziny Longbottom, która od lat zamieszkuje te ziemie, i zwracam się do Pana z prośbą o wsparcie w rozpropagowaniu inicjatywy charytatywnej, którą z radością wspiera nasza rodzina. Akcja nosi nazwę Zbieranie Wody Dla Afryki i ma na celu zebranie środków na wsparcie społeczności w regionach dotkniętych problemem niedoboru wody w Afryce.
Z radością informuję, że rodzina Longbottom zobowiązała się do przekazania £1 za każdy galon wody zebrany przez mieszkańców Doliny Godryka na rzecz tej akcji. Akcja potrwa od połowy sierpnia do połowy listopada, a zaangażowanie mieszkańców jest dla nas kluczowe. Wierzę, że Dolina Godryka, jako społeczność o wielkim sercu, podejmie to wyzwanie z entuzjazmem.
W ramach motywacji trzy rodziny, które zbiorą największą ilość wody, zostaną uhonorowane specjalnymi nagrodami ufundowanymi przez naszą rodzinę. Szczegóły dotyczące nagród zostaną ujawnione bliżej zakończenia akcji, ale zapewniam, że będą one godne wysiłków włożonych przez uczestników.
Mam nadzieję, że Dolina Godryka stanie na wysokości zadania i wspólnie z mieszkańcami pokażemy, jak wielką różnicę może zrobić solidarność w obliczu globalnych wyzwań. Proszę Pana Burmistrza o wsparcie w rozpowszechnieniu informacji o tej akcji wśród mieszkańców, plakaty przekażemy wraz ze zgodą na ogłoszenie tego charytatywnego konkrusu.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wsparcie, jakiego Pan oraz mieszkańcy mogą udzielić. Jeśli miałby Pan jakiekolwiek pytania lub sugestie dotyczące tej inicjatywy, proszę o kontakt, chętnie omówię wszelkie szczegóły.
Z wyrazami szacunku,
![[Obrazek: pde6aMt.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=pde6aMt.png)
Przedstawiciel Rodziny Longbottom