13.10.2024, 16:40 ✶
Chciałabym, żeby Enzo miał w radio program Dziesięć Pytań. Polegałby on na tym, że zapraszałby do programu ciekawych gości (postaci graczy), którzy musieliby odpowiedzieć na dziesięć pytań nadesłanych przez słuchaczy. Jak najlepiej ugryźć ten pomysł?
1. Gdzie dawać ogłoszenia odnośnie gości w kolejnym tygodniu?
2. Gdzie słuchacze mogliby nadsyłać pytania (myślałam o skrzynce Enzo bezpośrednio, ale może dało by radę zrobić to w temacie, w kolejnych postach?)
3. Jaka forma wywiadu byłaby najlepsza do opublikowania?
PS: Ustalałam z Philipem Nottem, że Enzo pracuje w radio Nottów. Teraz chyba nie ma już żadnego aktywnego Notta (?), więc czy miejsce pracy można jakoś szerzej opisać? Boję się, że jeśli pojawią się Notci, zaczną krzyczeć, że mugolakowi nikt takiej pracy by nie dał (nawet jeśli radio to mugolski wynalazek, duh)!
1. Gdzie dawać ogłoszenia odnośnie gości w kolejnym tygodniu?
2. Gdzie słuchacze mogliby nadsyłać pytania (myślałam o skrzynce Enzo bezpośrednio, ale może dało by radę zrobić to w temacie, w kolejnych postach?)
3. Jaka forma wywiadu byłaby najlepsza do opublikowania?
PS: Ustalałam z Philipem Nottem, że Enzo pracuje w radio Nottów. Teraz chyba nie ma już żadnego aktywnego Notta (?), więc czy miejsce pracy można jakoś szerzej opisać? Boję się, że jeśli pojawią się Notci, zaczną krzyczeć, że mugolakowi nikt takiej pracy by nie dał (nawet jeśli radio to mugolski wynalazek, duh)!