Your life is your canvas, and you are the masterpiece.
Metr osiemdziesiąt dwa, o czarnych włosach i oczach. Ma charakterystyczną szparę między jedynkami. Ubiera się w modne, ekstrawaganckie rzeczy. Jest głośny, wygadany i wszędzie go pełno.
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:*
Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.
kiedy masz czas się spotkać? Chciałbym chwilę porozmawiać.
Isaac
Dziwnie krótki i dziwnie nie-Isaac'owy list, który przyniosła sowa Isaac'a o imieniu Gangrena
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:*
Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.
Oczywiście, że o tobie pamiętam, kogoś takiego jak ty trudno zapomnieć. Chociaż myślałem, że to ty zapomnisz o mnie, w końcu byłeś wtedy w niepewnym stanie. Cieszę się, że napisałeś.
Na sławę gotowy nie jestem, więc jeśli chcesz, to będziesz mógł wziąć całą moją. Mnie zadowoli samo wyjście z domu i próba pomocy komuś, kto tej pomocy nie otrzymał.
Satysfakcja drugiej strony jest dla mnie priorytetem, dlatego chętnie spotkam się z tobą na kolację, aby omówić pewne sprawy. Wydaje mi się jednak, że piątek może nie być najlepszym wyborem, zawsze wszędzie jest masa ludzi. Co powiesz na czwartek, 15 czerwca? Wtedy będzie spokojniej i na pewno gdzie nie wejdziemy, to znajdą się wolne miejsca. Czy masz jakieś konkretne miejsce gdzie chciałbyś pójść?
I nie dziękuj mi za pomoc, bo to ja powinienem dziękować tobie za wizję dobrej zabawy. ♡
Nie marnujesz czasu, to dobrze. Mam nadzieję, że wszystkie szczegóły zdradzisz mi w czwartek. Właściwie nie mam nadzieję, a wiem, że to zrobisz.
Zatem Oval, będę czekać!
Ściskam,
Neil Enfer
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana.
Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty.
W tłumie łatwo może zniknąć.
Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.
Czarodziej nieznanego statusu krwi, będący baśniopisarzem oraz autorem książki Baśnie Barda Beedle'a. Żył w XV wieku, ale większość jego życia pozostaje dla nas tajemnicą.
strach przed imieniem wzmaga strach przed samą rzeczą
Fantastyczny czarodziej o wielkiej mocy, obecnie jedna z najbardziej rozpoznawalnych person w Londynie. Wysoki, o silnym usposobieniu, promieniujący siłą, której nie powstydziliby się najznamienitsi czarodzieje w historii. Odziany w garnitury i magiczne szaty. Od dłuższego czasu zapuszcza powoli siwiejącą brodę.
Szkoła Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie 02.08.1972
Szanowny Panie Remington,
Dziękuję za otrzymany list oraz propozycję. Ja również żywię nadzieję, iż odpowiedź zastała Pana w dobrym zdrowiu.
Doceniam Pańską inwencję i ambicję w dążeniu do zdobywania i aktualizowania wiedzy oraz chęć przedstawienia wizerunku naszej szkoły w pozytywnym świetle.
Niemniej jednak muszę z żalem poinformować, że z uwagi na szczególne potrzeby w zakresie ochrony, nasza instytucja nie może pozwolić na wstęp nieautoryzowanych czarodziejów do budynku bez uzasadnionej przyczyny. Po konsultacjach z kadrą nauczycielską, nie widzę potrzeby ani pozytywnych konsekwencji, które mogłyby wynikać z powyższej inicjatywy.
Zapewniam, iż opinia Szkoła Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie pozostaje nienaganna. Wierzymy, że nasza instytucja nie wymaga poprawy wizerunku, której konieczność sugeruje Pan w swoim liście, od lat skłaniając członków czarodziejskich oraz niemagicznych rodzin do zawierzania nam opieki nad młodymi umysłami i ich rozwojem.
Żywimy nadzieję, że nasza skuteczna praca i osiągnięcia mówią same za siebie.
Hogwart pozostaje, jak Pan wspomina, "miejscem zaufanym, dającym możliwość rozwoju kolejnym młodym pokoleniom w bezpiecznych warunkach".
Utrzymujemy wysoki standard bezpieczeństwa oraz zaufania wśród naszych uczniów i rodziców, a także kadry pracowniczej. Pozostaje to dla nas priorytetem, szczególnie w obecnych trudnych czasach.
Obawiam się, iż nie możemy umożliwić Panu bezpośredniego dostępu do zamku ani zapewnić możliwości prowadzenia działalności medialnej wewnątrz naszych murów. Takie praktyki mogłyby zaburzyć spokój, który jest dla jedną z najważniejszych wartości.
Sugeruję natomiast, aby w przyszłości pokusił się Pan o głębsze nakreślenie zamierzeń, tworząc listę osób, z którymi pragnąłby Pan nawiązać kontakt i zwracając się do nich bezpośrednio, aby zainteresowani czarodzieje mogli skontaktować się z Panem osobiście w przestrzeni publicznej. Mogąc, rzecz jasna, swobodnie podzielić się swoimi myślami oraz doświadczeniem. Oczywiście tylko wówczas, gdy wyrażą na to chęć.
Pragnę jednak zaznaczyć, że w takim wypadku ciężko byłoby mówić o oficjalnym stanowisku szkoły, jedynie o ich prywatnych opiniach.
Żywię nadzieję, że zrozumie Pan nasz stosunek do sprawy i nie przyjmie odmowy za godzącą w Pańskie ambicje. Z pewnością jest Pan bowiem obiecującym, światłym głosem magicznych mediów.
Proszę przyjąć najlepsze życzenia sukcesów w dalszych działaniach na polu zawodowym i poszukiwaniach materiału do tworzenia inspirujących audycji.
Z wyrazami szacunku,
Albus Dumbledore
to the well-organised mind
death is just the next adventure
Chichot losu
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana.
Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty.
Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.
to bardzo miło z Twojej strony, że o mnie pomyślałeś, jesteś bardzo utalentowanym krawcem. Jestem jednak pewna, że warto na przyszłość takie materiały wykorzystywać raczej do elementów garderoby, które będą mogły zaprezentować Twój talent szerszej publice - i zadbać, aby nosiły je osoby bardziej znane, by rozsławiać Twoje dzieła.
Jeżeli już o Twoich dziełach, kreacje które przygotowałeś na koncert Sen nocy letniej były wyjątkowe udane. Przykre, że to przyjęcie zakończyło się w tak smutny sposób. Przy okazji spytam więc - czy może tamtego wieczora rzuciło Ci się w oczy albo uszy coś podejrzanego?
Pozdrowienia
Brenna
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
Chichot losu
Enzo,
Przysięgam, mam ochotę na Ciebie nakrzyczeć. Chętnie posłałabym Ci wyjca, ale nie chciałabym narobić Ci wstydu, gdyby ktoś akurat był obok, kiedy go dostaniesz. Aż sama nie wiem, od czego zacząć – może więc wypunktuję.
1. Nie jesteś karaluchem.
2. Ten atak to nie Twoja wina.
3. Jeśli mugolaki zaczną chować się pod kamieniami, to Ci, którzy napadli na Raphaelę, już odnieśli zwycięstwo. Nie, nie powinieneś był odrzucać tego zlecenia. I nie powinieneś odrzucać kolejnych. Czy chcesz im pokazać, że ta metoda działa?
4. Napisałabym, że to ja powinnam była pójść do namiotu znacznie wcześniej, zwłaszcza że rozglądałam się za Raphaelą – ale tym razem pozostawię całą winę na tym, kto faktycznie dokonał ataku. Nie wolno Ci się za to obwiniać.
5. Informacja o kpinach Malfoyów jest na swój sposób cenna, ale nie, nie sądzę, by odpowiadali za atak. Miałam na myśli co innego – jeżeli na przykład widziałeś, że ktoś cały czas od momentu Twojego rozstania z Raphaelą był w pobliżu, można go wykluczyć z grona podejrzanych. Jeśli zauważyłbyś, aby ktoś odchodził w pojedynkę, należałoby mu się przyjrzeć. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że w ciemnościach mało co pewnie dało się dostrzec: musiałam spytać.
6. Jeśli odeślesz mu wieniec, to chyba nie tylko na Ciebie nakrzyczę, ale skopię ci tyłek.
Daj znać, gdyby działo się coś podejrzanego. Nawet jeśli wyda Ci się to głupie albo uznasz, że to może być paranoja.
Brenna
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.