Ogłoszenie #43
To ogłoszenie oficjalnie kończy kwartał letni.
Ostatnie wydarzenie
Od dzisiaj można rozpoczynać rozgrywki związane z Widmami i Polaną Ognisk. Resztę elementów tego wątku postanowiłam przenieść na przyszłe kwartały (zapewne rozumiecie dlaczego…), ale mam nadzieję, że te scenariusze pomogą w zbudowaniu klimatu grozy.
Jeżeli ktoś spodziewał się otrzymać jakiś wątek, a go nie otrzymał - proszę o kontakt, ale jednocześnie zaznaczam, że nie dla wszystkich wymyśliłam coś w formie zautomatyzowanej i najpewniej planowałam zaangażować was w późniejsze działania związane z Widmami i Polaną.
Sezon na rozliczenia
Możecie się już rozliczać. Więcej informacji znajdziecie tutaj. Zgodnie z regulaminem należy zrobić to do końca listopada.
Punkty doświadczenia
Do końca tego tygodnia zostaną domknięte wszystkie wydarzenia punktowane, które zakończyły się do tego dnia. Jeżeli czegokolwiek jeszcze nie zgłosiliście - zróbcie to tak szybko jak się da. Zamknięte zostanie również Lammas, nie zaczynajcie już żadnych wątków związanych z tym wydarzeniem (oczywiście wciąż możecie kończyć te rozpoczęte).
Rozgrywki jesienne
Mistrzowie Gry kontynuują pracę nad jesienią - chociaż możecie już zaczynać rozgrywki jesienne prosimy, aby wstrzymać się przed pisaniem wątków dalszych niż 8 września w godzinach popołudniowych. Coś się wydarzy, ale co dokładnie - dowiecie się za moment, kiedy opublikujemy nowiutkie kalendarium.
Przyszłe zmiany
Niestety nie wszystko udało się dokończyć - z tego powodu reszta zmian będzie dodawana na bieżąco w trakcie trwania kwartału.
B.
there is mystery unfolding