Haha, tęskniliście za mną? To znowu ja, wasz ulubiony żongler przewag i zawad. Cześ Yuki 
Bo jednak to sobie przemyślałem i od ostatniej zmiany nie rozgrywałem sesji, gdzie był grana zawada:
Dlatego prosiłbym o jej usunięcie, a także usunięcie tej zawady:
O niej to totalnie zapomniałem i jest z dupy, mogłem wziąć na jaja widłowęża, ale potrzebuje zrobić miejsce dla innej zawady. Rose, na jaja widłowęża wezmę chyba w rozliczeniu, bo będę jednej potrzebować.
Proszę o dodanie zawady:

Bo jednak to sobie przemyślałem i od ostatniej zmiany nie rozgrywałem sesji, gdzie był grana zawada:
Kod:
Skrzat półkrwi I: Nie odmawia pomocy swoim przyjaciołom i oddałby im ostatnią pare butów, a sam szedł boso. Kiedy ktoś przychodzi do niego w potrzebie to może być pewien, że pomoc uzyska w miarę jego możliwości.Dlatego prosiłbym o jej usunięcie, a także usunięcie tej zawady:
Kod:
Uczulenie I: Ma uczulenie na brunatnicę.O niej to totalnie zapomniałem i jest z dupy, mogłem wziąć na jaja widłowęża, ale potrzebuje zrobić miejsce dla innej zawady. Rose, na jaja widłowęża wezmę chyba w rozliczeniu, bo będę jednej potrzebować.
Proszę o dodanie zawady:
Kod:
[Zawada="Bezsenność II"]Nocą budzą się demony - nie potrafi poradzić sobie z wszystkimi myślami i głosem, który atakuje go podczas prób zaśnięcia. Dlatego odwleka jak tylko może położenie się spać. Często też próbuje wymęczyć organizm tuż przed spaniem, aby zasnąć od razu z położeniem się.[/Zawada]adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Thomas Figg
@Thomas Figg