20.01.2023, 00:36 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.01.2023, 00:48 przez Julien Fitzpatrick.)
Słowa zaczęły się pojawiać na pergaminie dopiero po tym jak Cameron go dotknął. List uległ samospaleniu po tym, jak został przeczytany. Słowa na pergaminie napisane są szybko, troche niezgrabnie, jest pare skreśleń.
Londyn 20 Marca 1972
Cami,Czytaj szypko, a nie wolno, bo list spłonie.
Dopiero, co napisałem do Heather. SoryWybacz, że nie odzywałem się dłuższy czas - miałem ku temu powód. Christi wraz z Fineasem moim bratem nie żyją, zabił ich śmierciożerca, ja się ukrywam. Musiałem zostawić wszystko, zmienić twarz, teraz używam imienia Julien, bo inaczej też mógłbym podzielić taki los. Ah, no Jak sie domyślasz to powód, dla którego nie pojawiliśmy się na balu.
Jeżeli wysyłałeś do mnie jakieś listy, to nie przestawaj wysyłać, im dłużej sprawiacie z Heather wrażenie, że nie wiecie co się dzieje lub o moim zaginięciu, tym lepiej, nie chce żeby wam też sie coś stało. Nie wiem co jeszcze miałbym tu dopisać, dbaj o siebie, jedz dużo????
Ogólnie trzeba się spotkać, nie chce tu pisać więcej, żeby ci ten list nie kurna nie spłonął, zanim zdążysz go przeczytać. Nie chce też być jakiś super wywlekły emocjonalny, czy coś - na to przyjdzie czas, ale nie na papierze.
Idę jutro na Ostare żeby zobaczyć się z Heather, chociaż na chwile. Tam możemy zaplanować kolejne spotkanie, daj znać czy też będziesz. Odpowiedź wsadź Brendonowi w dziub, jak nie będzie chciał lecieć to musisz mu dać kawałek jedzenia, najlepiej bułki. Nie dawaj mu mięsa pliska, jeszcze zacznie mi dziobać ręce.
Pozdruwki od mruwki,
Charles Jules xo
PS. NIE OBWIMIAJ OBWINIAJ SIE ANI NIE ZAMARTWIAJ MORDO.
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you