Podbijam swoją prośbę, bo się kwartał skończył, to czyli chyba teraz prośba przejdzie, co nie?
Dobry, proszę o usunięcie cechy ,,zazdrosny (I)" (nie dam rady jej wykorzystać tak jak planowałam i fabularnie mi wychodzi, że postać tej cechy poniekąd się wyzbywa) oraz o zamienienie jej na cechę ,,drobny lęk" (w tym kwartale Neil taką cechę nabył począwszy od jednej z sum).
Opis cechy ,,drobny lęk" do wrzucenia na miejsce zazdrości:
Dobry, proszę o usunięcie cechy ,,zazdrosny (I)" (nie dam rady jej wykorzystać tak jak planowałam i fabularnie mi wychodzi, że postać tej cechy poniekąd się wyzbywa) oraz o zamienienie jej na cechę ,,drobny lęk" (w tym kwartale Neil taką cechę nabył począwszy od jednej z sum).
Opis cechy ,,drobny lęk" do wrzucenia na miejsce zazdrości:
Kod:
[b]Drobny lęk (I):[/b] Bycie w jednym miejscu i pojawianie się w innym zawsze było dla niego nienaturalne, zarówno jeśli chodzi o teleportację, która może do tego rozerwać cie na kawałki, jak i o windy. Jeżdżące w górę i dół pudełka są jednym z najgorszych wynalazków człowieka. Mogą się zaciąć i utkniesz w nich na zawsze, mogą spaść z tobą w środku lub co gorsza zacząć spadać kiedy z nich wychodzisz przez co będziesz lżejszy od rękę, nogę czy całe życie. Wejść wejdzie jeśli nie ma wyboru, zrobi to z duszą na ramieniu, wiedząc w środku, że mimo wszystko pozostanie wierny schodom.adnotacja moderatora
To nie jest zmiana, która powinna być zgłoszona tutaj. Opisz to w rozliczeniu letnim - to dlaczego Neil stracił zainteresowanie osobą o którą był zazdrosny oraz to w jaki sposób nabawił się nowego lęku. Następnie w polu od przewag i zasad odrzuć zawadę zazdrośnik i nabyj zawadę drobny lęk. Zmiany które zgłaszasz wynikają z postępu fabularnego, a nie z tego, że chcesz przebudować postać. To jest element jej historii. @Neil Enfer