• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Enzo

Poczta Enzo
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
sława
V
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
detektyw BUM
Brązowe włosy, ciemne oczy, wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty lub suknie. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
17.11.2024, 22:36  ✶  
Enzo,
Przysięgam, mam ochotę na Ciebie nakrzyczeć. Chętnie posłałabym Ci wyjca, ale nie chciałabym narobić Ci wstydu, gdyby ktoś akurat był obok, kiedy go dostaniesz. Aż sama nie wiem, od czego zacząć – może więc wypunktuję.
1. Nie jesteś karaluchem.
2. Ten atak to nie Twoja wina.
3. Jeśli mugolaki zaczną chować się pod kamieniami, to Ci, którzy napadli na Raphaelę, już odnieśli zwycięstwo. Nie, nie powinieneś był odrzucać tego zlecenia. I nie powinieneś odrzucać kolejnych. Czy chcesz im pokazać, że ta metoda działa?
4. Napisałabym, że to ja powinnam była pójść do namiotu znacznie wcześniej, zwłaszcza że rozglądałam się za Raphaelą – ale tym razem pozostawię całą winę na tym, kto faktycznie dokonał ataku. Nie wolno Ci się za to obwiniać.
5. Informacja o kpinach Malfoyów jest na swój sposób cenna, ale nie, nie sądzę, by odpowiadali za atak. Miałam na myśli co innego – jeżeli na przykład widziałeś, że ktoś cały czas od momentu Twojego rozstania z Raphaelą był w pobliżu, można go wykluczyć z grona podejrzanych. Jeśli zauważyłbyś, aby ktoś odchodził w pojedynkę, należałoby mu się przyjrzeć. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że w ciemnościach mało co pewnie dało się dostrzec: musiałam spytać.
6. Jeśli odeślesz mu wieniec, to chyba nie tylko na Ciebie nakrzyczę, ale skopię ci tyłek.

Daj znać, gdyby działo się coś podejrzanego. Nawet jeśli wyda Ci się to głupie albo uznasz, że to może być paranoja.

Brenna

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Poczta Enzo - przez Enzo Remington - 24.07.2024, 14:00
RE: Poczta Enzo - przez Isaac Bagshot - 01.08.2024, 22:52
RE: Poczta Enzo - przez Bard Beedle - 16.10.2024, 16:10
RE: Poczta Enzo - przez Isaac Bagshot - 01.08.2024, 23:10
RE: Poczta Enzo - przez Neil Enfer - 05.08.2024, 18:18
RE: Poczta Enzo - przez Neil Enfer - 05.08.2024, 21:45
RE: Poczta Enzo - przez Brenna Longbottom - 24.09.2024, 10:30
RE: Poczta Enzo - przez Albus Dumbledore - 10.11.2024, 15:33
RE: Poczta Enzo - przez Brenna Longbottom - 11.11.2024, 12:48