• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 8 Dalej »
Theon Travers

Theon Travers
Widmo
krew
genetyka
zawód
Brązowowłosy i niebieskooki mężczyzna, wyróżniający się z tłumu przede wszystkim za sprawą swojego wzrostu. Niewielka domieszka krwi olbrzymów sprawiła, że osiągnął nieco ponad 2 metry wzrostu. Łatwo z niego czytać, w przypadku Theona emocje praktycznie zawsze są wypisane na twarzy. Nie stara się z nimi kryć. Często można go spotkać z papierosem w ręku bądź wyczuć specyficzny zapach, niekiedy lekko dominujący nad pozostałymi.

Theon Travers
21.10.2022, 23:46  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2023, 18:46 przez Theon Travers.)  

Oto profil twojej postaci

Theon to młodszy syn Nevana i Tarah Traversów. Wnuk zamordowanego Fergusa Traversa. Pracownik Ministerstwa Magii, pracujący od jakiś 10 lat w Departamencie Kontroli nad Magicznymi Stworzeniami. Wilkołak, który z racji na swoją przypadłość, wielokrotnie spotkał się z dyskryminacją. Lata temu zmuszony został do rezygnacji ze swoich planów, obejmujących karierę w Brygadzie Uderzeniowej, następnie - Biurze Aurorów. Stosunkowo szybko uświadomiono mu, że mimo posiadanych umiejętności, nie był i zapewne nigdy nie będzie odpowiednim kandydatem. To człowiek, o którym można powiedzieć, iż w pewnym sensie tak po prostu egzystuje. Mimo ukończonych 30 lat, nie ma wciąż pojęcia czym powinien się zajmować. Do czego dążyć. Brakuje mu w tym aspekcie pewności. Pozostaje dużym dzieckiem, wokół którego panuje zdecydowanie zbyt duży chaos. Temu ostatniemy niekoniecznie próbuje zaradzić.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie spoglądającego na Meadowes'a, który zostaje skazany na długie lata więzienia. Musi wreszcie zapłacić za swoją zbrodnie.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Samanthy Crouch. Zostaje przez nią skazany na dożywocie w Azkabanie. Czy zabrnąłem na tyle daleko, że faktycznie na to zasługuję?
♦ Amortencja pachnie mi... nie wiem, chyba... byłaby to ciężka woń piżmowych perfum? Tak bardzo charakterystyczna dla niej.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... accio, bywa pomocne.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... psa.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... nie jestem do końca pewien. Wydaje mi się, że nie jest ono czymś, co tak po prostu mogę zignorować.
♦ Czarna magia? Cóż... nigdy się od niej nie odcinałem, choć zarazem jestem zdania, że to dziedzina magii, w stosunku do której należy zachować daleko posuniętą ostrożność.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... nie mam czegoś takiego.
♦ Stoję po stronie... swojej rodziny.
♦ Moje serce należy do... kogoś z pewnością.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wiadomości w tym wątku
Theon Travers - przez Theon Travers - 18.10.2022, 21:47
RE: Theon Apollo Yaxley (w budowie) - przez Czarny Pan - 21.10.2022, 23:46
RE: Theon Apollo Yaxley (w budowie) - przez Czarny Pan - 21.10.2022, 23:46
RE: Theon Apollo Yaxley (w budowie) - przez Theon Travers - 21.10.2022, 23:46
RE: Theon Travers - przez Theon Travers - 30.12.2023, 18:03
RE: Theon Travers - przez Theon Travers - 30.12.2023, 18:05
RE: Theon Travers - przez Theon Travers - 30.12.2023, 18:06
RE: Theon Travers - przez Theon Travers - 10.03.2024, 10:01

• Pokaż wersję do druku