22.10.2022, 00:00 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2025, 04:17 przez Elliott Malfoy.)
Elliott Octavian Malfoy
Oblivion is loud; Power is quiet.
![[Obrazek: 31de29092ce3dfbf5127ac43f1e3ac4e7f7cd129.jpg]](https://64.media.tumblr.com/b504a83e6a7036ee633aeb6661536455/710e4c5b00b6a2ae-17/s500x750/31de29092ce3dfbf5127ac43f1e3ac4e7f7cd129.jpg)
Good man do not need rules
— and today is not the day to find out —
why I have so many
moods | words | pictures
— and today is not the day to find out —
why I have so many
moods | words | pictures
"Nie było jednak sensu rezygnować z tych wszystkich korzyści, skoro współpracować miał z jednym z najwprawniejszych oszustów Ministerstwa, wywodzącym się z rodu długiej linii krzyżówek genetycznych mających za cel stworzenie ostatecznego tytana tax evasion."
W lustrze Ain Eingarp widzę siebie, ale rozpogodzonego, nie spiętego i o wiele luźniej ubranego (wciąż jednak elegancko i szykownie, bez tego nie można być zadowolonym). Bogin przyjmuje przy mnie formę również mnie samego, ale uderzająco podobnego do ojca. Amortencja pachnie mi wiosennym słońcem w sadzie, piżmem i liśćmi czarnej herbaty. Moje ulubione zaklęcie to langlock, powodujące przyklejenie się języka do podniebienia, uniemożliwiające mówienie. Mój patronus przyjmuje formę pawia. Wróżbiarstwo to dla mnie bujdy dla niepewnych swoich celów ludzi, chociaż podskórnie czuję, że chciałbym się do niego przekonać. Czarna magia? Cóż, grunt to osiągnąć cel, nie liczy się jakim kosztem. Za swoje największe osiągnięcie uważam wysłuchiwanie tyrad ojca przy rodzinnym stole z absolutnie kamienną twarzą. Stoję po stronie swojego własnego sukcesu szczęścia. Moje serce należy do chęci panowania nad światem i pieniędzy. Istnieje prawdopodobieństwo, że również do Twojego przystojnego kuzyna.
“An immense pressure is on me
I cannot move without dislodging the weight of centuries”
♦♦♦