I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 3414, 2206, 227, 461 + 2776, 1150
II. Krótki opis kwartału: Dægberht dopiero wrócił do Londynu po dalekomorskiej wyprawie, z której wrócił po otrzymaniu wiadomości od Victorii. Wciąż mieszka razem z Vioricą w mieszkaniu przy Alei Horyzontalnej. Powoli nadrabia to, co ominęło go podczas długiej nieobecności.
III. Dokonania fabularne: Po powrocie Flinty rozesłał listy do wszystkich znajomych i spędził trochę czasu z rodziną. Podczas licznych rozmów starał się nadrobić wątek Beltane, jego powikłań i dalszych zdarzeń, które miały miejsce w Anglii. Ze względu na późne zawitanie do Londynu, nie wziął udziału w żadnym z sabatów, nad czym głęboko ubolewa, ale nawet mimo tego robi się coraz głośniej o tym, że Flinty wrócił i zostaje na dłużej. Zwłaszcza że zdążył już napisać swój pierwszy donos do kowenu.
IV. Postępy: Wypędził z mieszkania Victorii upierdliwego ducha, korzystając z popularnych świeczek w kształcie penisa, stając się tym samym pierwszym egzorcystą, który zarumienił się na widok poltergeista.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: brak fabularnych przesłanek
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: obecny opis jest cały czas aktualny - nie miałam dużej szansy na pokazanie tego na fabule przez małe okienko czasowe, ale wszedł w kwartał z przytupem - masa listów, prezentów, donos do kowenu, wypędzanie poltergeista świeczkami z afrodyzjakiem...
VII. Zmiany w statystykach: -
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach: -
IX. Zmiany w lokacjach: -
X. Aktualizacja treści karty: -
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: zostawić to co jest
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie mam
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie mam
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie mam
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie mam
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie mam
6. Cecha lokacji Szczury - nie mam
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - poprawne
2. opisy przewag i zawad - poprawne
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - poprawne
4. opis w polu Zamieszkanie - poprawne
5. opis w polu Cechy szczególne - poprawne
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - poprawne
7. opis w polu Stan cywilny - poprawne
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - poprawne
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - poprawne
10. zawada Uczulenie - poprawne
11. lokacja poziomu 0 - poprawne
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 3414, 2206, 227, 461 + 2776, 1150
II. Krótki opis kwartału: Dægberht dopiero wrócił do Londynu po dalekomorskiej wyprawie, z której wrócił po otrzymaniu wiadomości od Victorii. Wciąż mieszka razem z Vioricą w mieszkaniu przy Alei Horyzontalnej. Powoli nadrabia to, co ominęło go podczas długiej nieobecności.
III. Dokonania fabularne: Po powrocie Flinty rozesłał listy do wszystkich znajomych i spędził trochę czasu z rodziną. Podczas licznych rozmów starał się nadrobić wątek Beltane, jego powikłań i dalszych zdarzeń, które miały miejsce w Anglii. Ze względu na późne zawitanie do Londynu, nie wziął udziału w żadnym z sabatów, nad czym głęboko ubolewa, ale nawet mimo tego robi się coraz głośniej o tym, że Flinty wrócił i zostaje na dłużej. Zwłaszcza że zdążył już napisać swój pierwszy donos do kowenu.
IV. Postępy: Wypędził z mieszkania Victorii upierdliwego ducha, korzystając z popularnych świeczek w kształcie penisa, stając się tym samym pierwszym egzorcystą, który zarumienił się na widok poltergeista.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: brak fabularnych przesłanek
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: obecny opis jest cały czas aktualny - nie miałam dużej szansy na pokazanie tego na fabule przez małe okienko czasowe, ale wszedł w kwartał z przytupem - masa listów, prezentów, donos do kowenu, wypędzanie poltergeista świeczkami z afrodyzjakiem...
VII. Zmiany w statystykach: -
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach: -
IX. Zmiany w lokacjach: -
X. Aktualizacja treści karty: -
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: zostawić to co jest
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie mam
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie mam
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie mam
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie mam
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie mam
6. Cecha lokacji Szczury - nie mam
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - poprawne
2. opisy przewag i zawad - poprawne
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - poprawne
4. opis w polu Zamieszkanie - poprawne
5. opis w polu Cechy szczególne - poprawne
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - poprawne
7. opis w polu Stan cywilny - poprawne
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - poprawne
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - poprawne
10. zawada Uczulenie - poprawne
11. lokacja poziomu 0 - poprawne
adnotacja moderatora