• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Zwis - nietoperz Maddoxa.

Zwis - nietoperz Maddoxa.
Leśna powsinoga
Może lew jest silniejszy od wilka, ale wilka nigdy nie widziałem w cyrku.
sława
III
krew
czysta
genetyka
wilkołak
zawód
Magiłowca
Niewysoka, mierząca około 155 cm. Ma wysportowaną sylwetkę i gibki chód, zdradzający że dużą część czasu poświęca na aktywność fizyczną. Faye ma brązowe włosy, mieniące się rudością w świetle słonecznym, oraz jasnobrązowe oczy. Usta są wiecznie rozciągnięte w uśmiechu, a nosek zadarty.

Faye Travers
10.12.2024, 16:40  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2024, 16:40 przez Faye Travers.)  
Dolina Godryka, 1.09.1972

Kto wie, gdzie Cię może ponieść? Spodziewałam się, że będziesz robił survival na bagnach - jakoś to mi do Ciebie pasuje: dużo błota, liści i cisza.

Nie jestem pewna, czy jestem cała. Fizycznie jest w porządku, odwiedziłam Ministerstwo i wyjaśniłam im wszystko, nie poniosę konsekwencji, ale... Brat mnie ostrzegał, że Dolina Godryka nie jest bezpieczna. Myślałam, że to tylko takie jego gadanie, wiesz jak to bywa z rodziną. Obawiam się jednak, że mógł mieć rację, ale nie mogę z nim o tym porozmawiać: nic mi nie powie, jak to Niewymowny. Szlag mnie trafia z tymi ich zakazami, łatwiej jest mi się dogadać z kłodą niż z nim.

Spotkamy się? Tęsknię.

PS dziękuję, jest śliczny i taki w Twoim stylu. Będę nosić przy sobie, szczególnie gdy znowu wywieje mnie na Nokturn. Ostatnio zadławiłam się proszkiem Fiuu i trafiłam przypadkiem do Rejwachu, to jakaś knajpa, ale pewnie nie będę potrafiła tam trafić. Dupki mnie okradły zanim tam weszłam, ale właściciel był całkiem miły. Dał mi nawet wino za darmo, bo nie miałam pieniędzy.

Faye
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Maddox Greyback - 09.09.2024, 01:11
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Scylla Greyback - 09.09.2024, 01:18
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 08.12.2024, 19:49
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 10.12.2024, 16:40
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 23.12.2024, 00:13
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 09.03.2025, 23:07
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 13.11.2025, 14:54
RE: Zwis - nietoperz Maddoxa. - przez Faye Travers - 03.12.2025, 12:17