• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal

Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
30.12.2024, 00:54  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 20:10 przez Laurent Prewett.)  
Bardzo mi miło, że mogę dzielić z wami kolejny rok na tym forum ♥ Życzę wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i trzymam kciuki za to, żeby wszystkie wasze wymarzone fabułki się ziściły! ♥

Próbowałam ułożyć tak tę listę, by się nie powtarzały osoby, ale to jest trudne - i nie da rady zmieścić wszystkich!  Tym bardziej, że starałam się nie powielić typów z góry, oh boooyy! W każdej z tych kategorii chciałabym wyszczególnić wiele osób, z którymi pisałam, starałam się, żeby nikt się nie powtarzał - dzięki temu wymieniłam więcej z was! Ale i to było trudne i pozostawia mój niedosyt. Jestem wdzięczna wszystkim za współtworzenie ze mną fabuł i pełna ekscytacji na nowe wątki i poznawanie nowych osób!

Szczególne podziękowania z mojej strony dla Olivii Quirke, Vakela, Victorii, Anthonyego Shafiqa oraz Atreusa i Erika (bogowie, wymieniłam wszystkich, prawda?) - dzielnie pracujecie nad forum, bez was by nie funkcjonowało Serduszko Wymienię tutaj również Brennę, ponieważ jej pomysłów nigdy nie brak i chociaż nie jest formalnie częścią ekipy to wiele wprowadziła od siebie i wiele fabuł nakręciła oraz wiele wydarzeń poprowadziła.

Dziękuję też całej mojej ekipie Prewettowej - cieszę się mając taką familię!

Patrzę

Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Erik Longbottom - w moich oczach nie ma większego celebryty na tym forum niż Erik - tak, tak! Większy niż pan Shafiq! Bardzo mi się podoba sposób prowadzenia Erika, jego bardzo spójna koncepcja i mega ciekawe pokazywanie poglądu czarodzieja na najbardziej trywialne, mugolskie rzeczy - to może pierdoła, ale dla mnie - tworzy klimat. Więc wiele elementów tej postaci składa się na to, że w moich oczach błyszczy ♥
Anthony Shafiq - nie zauważyłam, że była już wymieniona, ale i tak ta Gwiazdeczka tu zostaje. Tak graczka, jak i postać, trzęsą forum w najbardziej pozytywny sposób! Jestem pełna zachwytu i adoracji dla ciepła, jakie wnosi i dla kreacji samej postaci Shafiqa. Mężczyzna, który pojęcie męskości wynosi na wyższy poziom. link
Na to, jak rozświetlasz noc: Basilius Prewett - to chyba działa tak, że razem z Florence robią wszystko, żeby utrzymać tą szaloną rodzinę przy życiu... ale tak się nie da, prawda? Bazyl nie jest rycerzem na białym rumaku, ale jest kochany i dba o rodzinę Serduszko  link
Na to, jak zamrażasz serca: Maeve Chang - moja ulubiona "zła", która jest bohaterką szarości i łamaczką kobiecych serc. link
Na to, jak przełamujesz lód: Electra Prewett - Make the Prewetts great again! Biegające światełko światła i radości. Honorable mention wędruje do Charlesa Mulcibera, ale jego imię się już przewijało przez plebiscyt. link
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Brenna i Atreus - moja ulubiona para na forum! Tyle czasu czekania, aż będą razem i w końcu się udało! After all these years! link
Na to, jak iskrzycie: Olivia Quirke i Tristan - słoneczko i ciepełko, bardzo uroczy pairing link
Na to, jak topniejecie: The Edge i The Overseer - cóż to za burzliwa znajomość była... *jolene, jolene, please don;t take my man even thou you can* kappa link
Na to, jak lepisz ze śniegu: Perseus Black - niezwykle podoba mi się estety Twoich profili (nie wspominając nawet o tym, jak czarujesz i malujesz słowem). link

Czuję

Oczarowanie: Lorraine Malfoy - niezwykle mi się podoba Twój styl pisania i to, jak czarujesz swoją wilą zawsze, kiedy gramy razem. Czuję to - każdy malutki fragmencik i zakamarek tekstu, który wspólnie przemierzamy. link
Rozbawienie: Stanley Mulciber Borgin - mój Ty Ananasku, moja ty JEDEN KOMÓREK MÓZGOWYCH, bohatyrze Nokturnu i nadobnych niewiast... co mogę powiedzieć? Nawet zaproszenia do sesji są zabawne, a tym bardziej ich dzielenie z tobą xD link
Smutek: Edward Prewett - jedna z moich ulubieńszych relacji! Apodyktyczny ojciec narcyz i jego synek, który chce sprostać wymaganiom ojca. Oj piękna jest to relacja, piękna. link
Siłę:  The Edge - bardzo lubię z Tobą pisać, Bezo i lubię każdą z twoich postaci, które poznałam. Ale The Edge, ten mały szczur, jest moim ulubieńcem. I wiele smutnej historii napisałyśmy - co pcha nas w stronę nadziei... ale nie mamy tutaj we wszystkim miejsca! link
Nadzieję: Victoria Lestrange - ponieważ wiele jest przed nami, wiele było i wiele będzie ♥ Od lat gramy razem i ciągle super się bawię, ciągle potrafimy się zaskoczyć link

○ • ○
his voice could calm the oceans.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Podsumowanie aktywności: Eutierria (5886), Vakel Dolohov (1170), Eden Lestrange (997), Brenna Longbottom (613), Erik Longbottom (1356), Geraldine Yaxley (525), Atreus Bulstrode (323), Perseus Black (446), Peregrinus Trelawney (1186), Victoria Lestrange (713), Stanley Andrew Borgin (1155), Laurent Prewett (701), Lorraine Malfoy (972), Rodolphus Lestrange (454), Thomas Figg (414), Morpheus Longbottom (303), Millie Moody (810), Ambroise Greengrass (471), Baldwin Malfoy (713), Scarlett Mulciber (718), Daphne Lestrange (181)

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 20.12.2024, 00:25
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Atreus Bulstrode - 21.12.2024, 11:51
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Vakel Dolohov - 23.12.2024, 01:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Baldwin Malfoy - 23.12.2024, 10:32
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Lorraine Malfoy - 23.12.2024, 11:03
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Morpheus Longbottom - 23.12.2024, 11:36
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Rodolphus Lestrange - 23.12.2024, 14:34
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Stanley Andrew Borgin - 23.12.2024, 20:04
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Geraldine Yaxley - 24.12.2024, 09:55
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eden Lestrange - 30.12.2024, 00:43
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Laurent Prewett - 30.12.2024, 00:54
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Brenna Longbottom - 30.12.2024, 12:17
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Peregrinus Trelawney - 30.12.2024, 22:28
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Victoria Lestrange - 31.12.2024, 16:49
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Scarlett Mulciber - 01.01.2025, 10:14
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Millie Moody - 03.01.2025, 15:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 03.01.2025, 16:57
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Perseus Black - 10.01.2025, 03:07
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Ambroise Greengrass - 10.01.2025, 23:19
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Daphne Lestrange - 11.01.2025, 01:39
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Thomas Figg - 11.01.2025, 19:38
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 19:47
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 12.01.2025, 22:45
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 13.01.2025, 00:15
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 19.01.2025, 05:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa