18.01.2025, 15:54 ✶
(18.01.2025, 13:33 )Morrigan napisał(a): @Richard Mulciber
Oprócz wrzucenia rozliczeń w terminie, był jeszcze drugi termin określony w temacie rozliczeń, z powodu przekroczenia go, Twoje postaci, których to dotyczyło, zostały przeniesione do nieaktywnych:
Cytat:Na poprawę masz 2 tygodnie od momentu wysłania poprawek przez sprawdzającego.
I tak, możesz ponownie je aktywować wedle zasad w temacie powrotów z nieaktywności. Rozliczenia nie zostaną jednak ponownie rozpatrzone, bo czas na ich rozliczenie minął. Natomiast jeśli zależy Ci na przeniesieniu postaci na drugi plan – możesz to zrobić w dowolnym momencie po aktywowaniu postaci, procedurę co do tego znasz.
Trochę nie rozumiem takiego podejścia. Człowiek poświęcił czas, mimo jego braku, aby ogarnąć rozliczenia na swoich postaciach, to pomimo jednego przypadku, wprowadzenia poprawek po czasie, nagle jego rozliczenia na postaci są nieaktualne? Czy mam to odebrać jako zmarnowanie swojego czasu na chęć rozwinięcia postaci? Bo administracja nie chce tego sprawdzić?
Co wtedy? Mam czekać kolejne półtora roku na ruszenie rozliczenia?
Są tam poruszone kwestie, które są mi potrzebne do działań fabularnych. Jak inaczej mam np. wykupić zwiększenie przewagi o jeden poziom?
Przy ostatnich rozliczeniach, powiedziano mi, że aby postać przenieść na drugi plan, musi być rozliczona w danym kwartale.