Przyjęliśmy taki model rozliczeń, naprawiając błędy poprzedniego, by nie ciągnęło się to w nieskończoność, również biorąc pod uwagę między innymi Twoje zarzuty, że wszystko idzie zbyt wolno. Dokładne zasady rozliczenia były znane od momentu, w którym założyłam temat w połowie października. Nie spełniłaś ich. Rozumiem, że może byłaś przyzwyczajona do modelu rozliczeń wiosennych, kiedy można było kilka razy je przedłużyć i odpisywać sprawdzającemu miesiącami, ale to nie służyło nikomu - ani graczom, ani sprawdzającym. Wiem również, że doskonale zdawałaś sobie sprawę z tego dwutygodniowego terminu na wysłanie poprawek.
Mam PW, jakie ze sobą pisałyśmy w trakcie poprzedniego rozliczenia i napisałam Ci tam coś dokładnie odwrotnego: że możesz przenieść postać na drugi plan, jeśli nie jesteś w stanie jej rozliczyć (a wtedy nie spełniałaś podstaw do jej rozliczenia, dlatego nie mogłam Ci go przyjąć).
EDIT: bo wysłałam za szybko. Tak, żeby cokolwiek wykupić za PD, musisz poczekać do kolejnego rozliczenia.
@Richard Mulciber
Mam PW, jakie ze sobą pisałyśmy w trakcie poprzedniego rozliczenia i napisałam Ci tam coś dokładnie odwrotnego: że możesz przenieść postać na drugi plan, jeśli nie jesteś w stanie jej rozliczyć (a wtedy nie spełniałaś podstaw do jej rozliczenia, dlatego nie mogłam Ci go przyjąć).
EDIT: bo wysłałam za szybko. Tak, żeby cokolwiek wykupić za PD, musisz poczekać do kolejnego rozliczenia.
@Richard Mulciber