• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Emrys Borgin

Emrys Borgin
revenant
Have you ever had a hunger that whetted itself on what you fed it?
krew
genetyka
zawód
Zazwyczaj stoi w połmroku – równie wysoki i nieuchwytny co rzucany na ścianę cień. Nosi się schludnie, w ciemnych, stonowanych barwach, z włosami starannie zaczesanymi na boki i uchodzi za uprzejmego, choć odosobnionego czarodzieja – dopiero podczas dłuższej rozmowy jego zęby zaczynają sprawiać wrażenie zbyt ostrych, a oczy zbyt ciemnych. Ma bladą, wiecznie chłodną skórę, a cudze twarze odbijają się w jego źrenicach jak w ciemni optycznej – do góry nogami. Potrafi opuszczać pomieszczenia niezauważony, zazwyczaj pozostawia po sobie jednak bladą woń teczyny i wetiweru.

Emrys Borgin
04.02.2025, 22:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.02.2025, 17:12 przez Emrys Borgin.)  

Oto profil twojej postaci

" I wade through the shadows of our living room, hoping to find monsters. But there are no monsters in these shadows. Only me. ".

Poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę... swoje odbicie, choć zdążyłem zapomnieć już, jak wyglądam. Mam ciepłą, płową skórę i zmarszczki w okolicach oczu, a moje włosy przetykane są pasmami srebrnej siwizny. Kiedy przykładam dłoń do piersi, czuję pod palcami bicie swojego serca. Bogin przyjmuje przy mnie formę... pękniętej płyty nagrobnej w miejscu pochówku mojego ojca. Kiedy spoglądam w dół, trumna okazuje się pusta. Amortencja pachnie mi... krwią, piżmem i męskimi perfumami. Moje ulubione zaklęcie to... arresto momentum. Mój patronus przyjmuje formę... nietoperza. Wróżbiarstwo to dla mnie... zajęcie dla kobiet. Czarna magia? Cóż... nie należy mówić o niej głośno. Za swoje największe osiągnięcie uważam... moją zemstę. Stoję po stronie... która zazwyczaj okazuje się dla mnie zgubna. Moje serce należy do... przeszłości
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Emrys Borgin - przez Emrys Borgin - 28.01.2025, 17:30
RE: Emrys Borgin - przez Eutierria - 04.02.2025, 22:07
RE: Emrys Borgin - przez Eutierria - 04.02.2025, 22:07
RE: Emrys Borgin - przez Emrys Borgin - 04.02.2025, 22:07

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny