29.01.2023, 21:10 ✶
Podniebna ksienszniczko,
Słuchaj jak ci napiszę co się tam w ogóle odjaniepawiło to mi nie uwierzysz, że takie złe rzeczy się dzieją w państwie Duńskim (pamietasz tę sztukę, którą czytaliśmy z moją byłą dziewczyną, tą mugolską, napisaną przez tego Williama Tapira? gdzie ten typ co sie nazywał Heniek chyba i był księdzem(albo księciem?) widział ducha swojego starego i podobno to było takie nienaturalne i szalone, no i oni tam byli w Danii i mówili, że ŹLE SIĘ DZIEJE W PAŃSTWIE DUŃSKIM? Przypomniało mi się ostatnio to jak krzyczałem tak przed tym kebabem na Oxford St. i jakaś grupa mugoli się do nas dołączyła, przysięgam na Merlina, że lepszą nocą jedynie była ta w której przez przypadek zabiliśmy gęś).
Wracając jednak do twojego pytania - mieliśmy z Castielem stoły poukładać, ja mu powiedziałem, że 'co tam stary, pewnie potrzebujesz bohatera coby ci z tym pomógł?' wiesz, szmera bajera. No i szło nam zajebiście dopóki nie zaczęliśmy się gapić na nogi tej starszej laski, w której klubokawiarni teraz pracuje. Ubrała obcasy na trawę, ale to zauważyłem dopiero po dłuższej chwili gapienia się, wiesz o co biega. No postawiliśmy (hehe) ten stół jeden, a potem Cas wziął się za drugi i chyba tak się przejął, że laska, na którą patrzyliśmy to 'ta Nora' że aż mu zaklęcie poszło wyjebało w kosmos, próbowałem go uratować, ale absolutnie się nie spodziewałem, musiałem rzucić jakiś zły czar, bo ten stół, co on lewitującym czarem trzymał rozjebał wszystkie inne stoły, ja go chciałem uratować, odciągnąć, nie zdążyłem to wszystko się na nas wypierdoliło. Katastrofa, ogólnie przyjebał mi blat tego stołu w łeb soczyście, do teraz czuję.
Na pewno złapię cię chociaż żeby podrzucić ci coś smacznego ze straganu! Pracuj dzielnie, pilnuj, aby nikt się nie obsikał jak sie zbyt upije ani nie podpalił se gaci.
Jules xo
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you