29.01.2023, 23:33 ✶
30 kwietnia '72
Płonąca gwiazdo zaranna,
No - ugryzła mnie tak z pasją, nie, abym narzekał na gryzienie, ale gęś to nie jest mój główny target akurat w tej aktywności.
WEŹ, dobrze, ze mówisz? Ostatnio nas przez przypadek teleportowałem na ten Picadilly Circus, co jak wyląduje teraz na jakiś mokradłach? Jeszcze tego by mi brakowało, jakby życie ostatnio nie było wystarczajaco kurwa popierdolone, wszystko na raz, jak zawsze, człowiek chwili wytchnienia nie ma, bo nawet jak się komuś na nogi popatrzy, to już stoły na niego lecą, YYYH. A właśnie, co do tego, co pisałaś, bo zapomniałem ci odpowiedzieć odnośnie Nory - ona nie jest STARA STARA, jest po prostu starsza, nawet 30stki nie ma, może z pare lat od nas starsza. Nie, że kobiety po 30stce nie mogą być ładne i seksowne, bo mogą? No, tak myśle, ze teraz to brzmi dziwnie, więc wracając do Nory, to ona bardzo dobrze wygląda i niesamowicie dobrze piecze, ma córkę. Zastanawiam się czemu jest sama wciąż, bo wydaje się złotą babą.
TYP CHCIAŁ CIE WYRWAĆ NA BOHATERA I ZNISZCZYŁEM MU PODRYW??? Trochę słaba akcja z mojej strony, ale z drugiej strony - może to i lepiej. Weź go tam nie opierdalaj za bardzo, chciał się popisać przed tobą, on zawsze taki dobroduszny chłopak był (ładny jest też bardzo więc nie mów mu nic przykrego, coby smutno mu nie było).
No, tak czy siak - daj znać co z tym Chesterem, jak już się dowiesz.
Żegnam szanowna Panią Brygadzistkę - uważaj na siebie,
Jules xo
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you