30.01.2023, 00:01 ✶
Londyn 30.04.1972
Orle, sokole, herosie!
Dobra, jakby gęś była Twoim targetem, to trochę bym się zaczęła bać, bo serio, to już przeginka, nawet jak na Ciebie.
Tak, przez przypadek, ale mogłeś nas znowu teleportować. Na tych mokradłach podobno jest amba fatima słuchaj, jesteś i cię ni ma, w sensie nie możesz czarować, nie działa nic, ani teleportacja ani różdżka - także uważaj, żebyś przypadkiem nie wpakował się w takie gówno, szczególnie, że teraz nie jesteś do końca bezpieczny.
To ta Nora, co masz u niej zacząć pracę, czy już pracujesz? KURDE, BĘDĄ DARMOWE PĄCZKI DLA PANI BRYGADZISTKI?! Nie, żeby mnie nie było na nie stać, ale wiesz, to tak fajnie wygląda.
Pewnie, jak ja będę po trzydziestce, to też będę ładna, myślę, że interesowałabym się wtedy młodymi chłopcami, wiesz? Nie sądzę, żebym miała męża, chociaż nawet, jeśli by był, to chyba w niczym nie przeszkadza.
Wiesz, jak się wydaje być taką złotą babą, to może jest po prostu nudna? Czasem tak jest, że się nie potrafią bawić.
Nie wiem, na co chciał mnie wyrwać, ale zaczęło działać. CO JA MAM TERAZ Z TYM WSZYSTKIM ZROBIĆ?!
Kurde mać, ale po co od razu kłamać, przecież jest taki ładny, że i bez tego bym na niego poleciała, ale będę musiała mu powiedzieć, że wiem, choć może sam się jakoś wygada, jak go przycisnę. Spróbuję go przy tym za bardzo nie przeorać, choć wiesz, że z tym u mnie bywa różnie.
Dam znać, oczywiście, nie zapomnij jutro o tym pączku. W ogóle tyle fajnych dup było dzisiaj na tych przygotowaniach, naprawdę strasznie słabo, że muszę jutro pracować.
Heath