• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath)

Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath)
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
01.02.2023, 16:02  ✶  

Uśmiech nie schodził Heather z twarzy od kiedy zobaczyła Camerona, oczy jej błyszczały, naprawdę lubiła jego towarzystwo i cieszyła się, że spędzą dzisiaj razem trochę czasu. Szczególnie, że mieli trochę rzeczy do obgadania, więc dobrze połączyć przyjemne z użytecznym. - Jaka przesada, idealnie komponuje się z Twoimi oczami. - Nie miała najmniejszego problemu z sypaniem komplementami z rękawa, szczególnie kiedy chodziło o Lupina. Sprawiało jej to przyjemność i wiedziała, że również jego podbudowuje w pewien sposób.

Wood wybrała stolik na uboczu, żeby mogli sobie na spokojnie porozmawiać. Inaczej pewnie nie poruszałaby tego tematu, w końcu musieli być ostrożni, nie wiadomo gdzie i kiedy spotkać mogą kogoś kto mógłby zaszkodzić sprawie. Sprawa była poważna, w końcu zamordowali Christie i brata Charliego, a również prawie i jego. Nie wróżyło to nic dobrego. Wood również słała sowy do Charliego, tak jak ją prosił. W końcu istotne było, aby udawali, że wszystko jest jak dawniej i że nic nie wiedzą, musieli odgrywać te role, co wcale nie należało do najłatwiejszych czynności.

- Tak, ma szczęście, że znalazł sobie miejsce, przynajmniej na teraz, nie wiem, jak długo może tam zostać. Ten pomysł z nową tożsamością, też nie najgorszy. - Nachyliła się bliżej twarzy Camerona i mówiła szeptem, nie chciała, żeby którekolwiek z tych słów dotarły do kogoś kto siedział niedaleko.

- Też się trochę boję, bo wiem, jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji. Martwi mnie, że chęć pomszczenia ich może przejąć władzę nad jego zdrowym rozsądkiem. - Nie oszukiwała się, że będzie inaczej. Śmierciożercy zabili bliskich Charlesa i na niego polowali. On na pewno nie będzie chciał tego tak zostawić. - On wie, że ma nasze wsparcie, martwię się jednak, że będzie działał sam, wolałabym tego uniknąć. - Już lepiej, żeby miał ich przy sobie, to zawsze we trójkę jakoś sobie poradzą, takie rozwiązanie działało od lat.

- Dla mnie to samo co dla kolegi. - Powiedziała jeszcze do kelnera. Wolała zdecydowanie pozostać przy ulubionych smakach, niżeli próbować niewiadome. Szczególnie, że nawet dla niej większość nazw potraw w menu brzmiała bardzo obco.

- Nie jestem wyluzowana Cami, gotuje się we mnie. - Heather starała się tego nie pokazywać, ale roznosiło ją. Czuła się trochę odpowiedzialna, w końcu nie było jej przy Charliem podczas tego ataku. Bawili się z Cameronem w blasku fleszy, kiedy tamtych mordowano. Sama tam myśl powodowała, że robiło się jej niedobrze. - Musimy grać w tę grę, udawać, inaczej może mu się stać krzywda, a tego bym sobie nie wybaczyła. - Wiedziała, że to jest teraz najważniejsze dla Rookwooda. - Trafił w dobre miejsce, ale martwię się, że nie usiedzi za długo na dupie w spokoju, wiesz jaki on jest, a też nie możemy ciągle go pilnować. - Nie widziała żadnego rozwiązania, jedyne co to powinna porozmawiać z Brenną na temat tego wszystkiego.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Cameron Lupin (4111), Heather Wood (3297)

Wiadomości w tym wątku
Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 26.01.2023, 10:31
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 28.01.2023, 18:13
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 31.01.2023, 00:21
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 31.01.2023, 22:29
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 01.02.2023, 16:02
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 02.02.2023, 23:38
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 03.02.2023, 13:59
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 03.02.2023, 20:17
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 05.02.2023, 23:09
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 08.02.2023, 22:19
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 13.02.2023, 12:29
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Cameron Lupin - 16.02.2023, 00:11
RE: Bardzo Droga Restauracja (Cameron i Heath) - przez Heather Wood - 20.02.2023, 12:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa