• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości

[29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości
Queen of May
But green is the color of earth,
of living things, of life.

And of rot.
sława
III
krew
mugolak
genetyka
—
zawód
zielarka, twórca eliksirów
Jasnoniebieskie oczy, brązowe włosy i jasna, posiadająca nieliczne piegi cera. 168 wzrostu, o szczupłej sylwetce. Wokół niej unosi się intensywny aromat ziół i zapachowych świec. Dłonie w niektórych miejscach ma permanentnie odbarwione od eliksiralnych składników i roślin którymi się zajmuje. Dora w kwartale jesiennym choruje na Zieloną Zarazę co oznacza, ŻE JEST ZIELONA!!

Dora Crawford
06.03.2025, 05:50  ✶  
- To by dopiero było dobre. Kominek w kieszeni. Może powinnam Thomasowi zasugerować, żeby nad czymś takim popracował... - podrapała się w zamyśleniu po policzku, z lekkim uśmiechem który pojawił się na jej ustach, jakby faktycznie ten pomysł jej się podobał, nawet jeśli był z lekka absurdalny. Uśmiech nie zniknął, nawet jeśli spojrzenie Dory stało się odrobinę bardziej uważne, kiedy jakby przyjrzała się Brennie. Ostatecznie jednak kiwnęła tylko lekko głową, może z pewnym wahaniem, ale nie kwestionując jej słów.

- Mam nadzieję, że nie przydarzy mu się tam nic złego - westchnęła, kręcąc głową. - Alastor... mam wrażenie, że Alastor jest teraz bardzo przejęty i zajęty Millie. Ale rozumiem o co chodzi i jak tak o to myślę, to wydaje się bardzo dobry pomysł. Wtedy chyba wszystko byłoby bardziej poukładane. A przynajmniej tak mi się wydaje - ona, w przeciwieństwie do Brenny, wciąż była poruszona wydarzeniami z zebrania i było widać, że waha się, niezdolna do przemyślenia sobie tego w odpowiedni sposób. Po prawdzie to w pierwszej chwili chciała zwyczajnie zaprzeczyć. Że jak to, jeszcze bardziej to wszystko dzielić, ale może Longbottom miała rację.

- Kotka? - poprawiła się mimowolnie na swoim miejscu, wyraźnie zainteresowana. - Oh, kot byłby wspaniały. Są takie puszyste, a czasem mam wrażenie, że te cioci Tessy mają mnie już kompletnie dość - westchnęła ciężko. - Odpocząć... tak. Masz rację, ale proszę, nie oszukuj że też odpoczniesz ze mną, a pójdziesz robić rzeczy. Tobie też należy się sen. Szczególnie tobie - ścisnęła jeszcze Brennę za dłoń i uśmiechnęła się z pewną nadzieją, że przyjaciółka faktycznie nadrobi brakujący sen. Potem pożegnały się i Dora faktycznie skorzystała z rady, oddając się odpoczynkowi.

Koniec sesji

The woods are lovely, dark and deep, 
But I have promises to keep, 
And miles to go before I sleep.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Brenna Longbottom (2181), Dora Crawford (1724)

Wiadomości w tym wątku
[29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Brenna Longbottom - 01.01.2025, 01:19
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Dora Crawford - 02.01.2025, 21:47
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Brenna Longbottom - 02.01.2025, 22:26
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Dora Crawford - 02.01.2025, 22:56
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Brenna Longbottom - 02.01.2025, 23:38
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Dora Crawford - 28.02.2025, 06:48
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Brenna Longbottom - 28.02.2025, 10:14
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Dora Crawford - 02.03.2025, 07:28
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Brenna Longbottom - 05.03.2025, 10:37
RE: [29.08.72, zmierzch. Księżycowy Staw] Nasze małe słabości - przez Dora Crawford - 06.03.2025, 05:50

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa