• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wyspy Brytyjskie Szkocja [05.09 Szkocki domek Longbottomów | Erik & Anthony] Just in the way they are

[05.09 Szkocki domek Longbottomów | Erik & Anthony] Just in the way they are
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
06.03.2025, 23:00  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2025, 09:52 przez Anthony Shafiq.)  
Przełknął ślinę, na moment zabłądziwszy wzrokiem na twarzy Erika, który nie był świadom jak ciężkie były noce dla Anthony'ego w ostatnich tygodniach. Jeśli pojawiała się w nich twarz Longbottoma to była bardzo wyraźna, wykrzywiona bólem albo zwyczajnie pośmiertnie stężała, na stosie spopielonach trupów. Anthony nie wierzył w przepowiednie, chyba że wychodzily z ust jednego człowieka. A ten od miesiąca miał bardzo barwny język, koloru złota i ognistej czerwieni.

Finalnie po to tu jednak byli, by o tym nie myśleć. Nie czuli jeszcze popiołu na podniebieniu, nieświadomi że od tragedii dzieli ich ledwie garstka godzin. Teraz mogli sycić umysł i duszę glupotkami, by nie zapomnieć o co będą chcieli walczyć. O jakie życie. O jakie przyjemności.

– Brzmi ciekawie, ale nie wiem czy byłbym dobrym typem na... chłopaka miesiąca? Brukowce dawno przestały się rozwodzić na temat potencjalnej pani Shafiq. Kto inny pobudza wyobraźnię wielu dam i nie tylko dam. – Bezwstydnie ześlizgnął się wzrokiem po jego sylwetce, pozwalając sobie na moment fantazji o który podejrzewał go Erik. Tak. W wydaniu kalendarzowym młody Longbottom prezentował by się idealnie. Czemu Anthony nie mógł mieć takich snów? Westchnął i skupił się na zadaniu. – Który miesiąc byś mi dal? Z którym najbardziej Ci się kojarzę? – zagadnął swobodnie, wyciągając na blat stołu ingrediencje, nawet jeśli w sumie owe wyciąganie nie trwało zbyt długo, bo moment później zapadł się w silnym obieciu.

– Mam swój dziękuję. – odpowiedział przymykając zmęczone oczy i wciągając mocno zapach chaty i ten, który jego towarzyszka wybrał na wieczór. – Nie lubię nosić na sobie kolorów których nie widzę. Których nie mogę być pewien. Niebieski... On jest zazwyczaj bardziej intensywny niż to co Ty widzisz, ale czasem kobalt pozostaje kobaltem, a złoty złotym. – Ułożył głowę na barku, nie poświęcając zbyt wiele myśli na utyskiwania nad swoim stanem. Chłonął spokój chwili, ciszę, bezpieczeństwo które oferowała.

– Mówiłeś mi o tym, ale zobaczyć znaczy uwierzyć. Poza tym ja też nigdy nie bawiłem się w ten sposób. Zdawało mi się że lubisz odkrywać ze mną nowe rzeczy? – zapytał miękko z udawanym wyrzutem kolyszac sie nieznacznie do slyszanej tylko przez siebie melodii.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (6071), Erik Longbottom (3588)

Wiadomości w tym wątku
[05.09 Szkocki domek Longbottomów | Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 11.11.2024, 16:27
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 23:58
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 16.01.2025, 11:15
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 29.01.2025, 22:07
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 30.01.2025, 01:00
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 19.02.2025, 14:32
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 06.03.2025, 23:00
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 18.03.2025, 21:56
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 25.03.2025, 09:52
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 16.04.2025, 21:38
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 25.04.2025, 11:07
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 04.05.2025, 20:49
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 29.05.2025, 14:22
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Erik Longbottom - 20.06.2025, 21:53
RE: [05.09 Erik & Anthony] Just in the way they are - przez Anthony Shafiq - 21.06.2025, 21:45

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa