• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna Dziurawy Kocioł v
1 2 Dalej »
[2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac

[2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac
Leśna powsinoga
Może lew jest silniejszy od wilka, ale wilka nigdy nie widziałem w cyrku.
sława
III
krew
czysta
genetyka
wilkołak
zawód
Magiłowca
Niewysoka, mierząca około 155 cm. Ma wysportowaną sylwetkę i gibki chód, zdradzający że dużą część czasu poświęca na aktywność fizyczną. Faye ma brązowe włosy, mieniące się rudością w świetle słonecznym, oraz jasnobrązowe oczy. Usta są wiecznie rozciągnięte w uśmiechu, a nosek zadarty.

Faye Travers
23.03.2025, 15:33  ✶  
- Przykro mi - powiedziała szczerze, bo przecież doskonale wiedziała jak to jest, gdy marzenia rozmijają się z prawdą. Uniosła nieco wzrok i posłała mu lekki uśmiech. - Polska była dla mnie bardzo smutna.
Powiedziała szczerze, wracając wspomnieniem do jej pobytu tam. Ale może to dlatego, że nie była tak zaznajomiona z magiczną kulturą w tamtych krajach? Ogólnie Wschodnia Europa była dla niej szara i nijaka, ale obstawiała że Londyn, gdyby nie ta jego magiczna część, także by dla niej taki był. W końcu wychowała się w przepięknej Szkocji, gdzie na każdym kroku miała cudowne kolory i prawdziwą feerię barw.
- Ale lasy mają piękne, to trzeba przyznać. Miasta chyba wszędzie są smutne, ale wioski... Niby bieda panuje w całej Wschodniej Europie, ale powiem ci, że witali mnie tam jak bogacze. Powiem ci w tajemnicy, że zawsze przed każdą podróżą wymieniam galeony na funty, a funty na inną walutę. Gdy ktoś zapraszał mnie do domu i częstował tym co miał - a zwykle było to dosłownie WSZYSTKO i to wszystko było bardzo skąpe - to zostawiałam im pieniądze. Nie mogłabym ich objadać tak po prostu, widząc w jakich warunkach żyją - gdy wspomniał o politycznych tematach, uśmiechnęła się, jednocześnie wzruszając ramionami. - Nie da się tego uniknąć, bo na całym świecie politycznie dzieje się źle... Dzień dobry! Ten drink, o ten zielono-pomarańczowy... To dobry jest?
Ona się nie znała na alkoholach na tyle, by opis tego, co jest w środku podłużnej szklanki, cokolwiek jej powiedział. Wsłuchała się więc w nieco zmodulowany głos kobiety, a raczej mężczyzny przebranego za kobietę, który tłumaczył jej szczebiotliwie różnicę pomiędzy tym a tamtym drinkiem. W końcu od nadmiaru informacji zaczęło jej się kręcić w głowie.
- Dobra, to dla mnie najkwaśniejszy drink. Albo od razu dwa, chujowy dzień za nami. A ty, co wybierasz? - zapytała, opierając się wygodniej o oparcie. Czuła się tu wyjątkowo swobodnie - nie oceniała, chociaż jej wzrok biegł od jednej pary do drugiej. Była ciekawa, może nawet za bardzo, bo gdy kelnerka odeszła, przerzuciła wzrok na Isaaca. - Często tu bywasz, co?
Nie chciała żeby zabrzmiało to jak oskarżenie, ale jakoś taki wniosek sam jej się nasunął.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Faye Travers (2094), Isaac Bagshot (2123)

Wiadomości w tym wątku
[2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Isaac Bagshot - 05.12.2024, 01:07
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Faye Travers - 08.12.2024, 14:50
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Isaac Bagshot - 26.02.2025, 03:41
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Faye Travers - 28.02.2025, 10:17
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Isaac Bagshot - 02.03.2025, 02:36
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Faye Travers - 02.03.2025, 22:48
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Isaac Bagshot - 05.03.2025, 21:12
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Faye Travers - 09.03.2025, 23:48
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Isaac Bagshot - 12.03.2025, 23:48
RE: [2.09.1972] "Invite a vampire once, and they'll never leave." - Faye i Isaac - przez Faye Travers - 23.03.2025, 15:33

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa