06.02.2023, 00:09 ✶
A po co się jest w szpitalu? Żeby tańczyć walca? I tak nie umiem, Ty pewnie też nie, więc nic nam to nie da. Tak serio to coś mnie ugryzło, nie w takim sensie, jak pewnie myślisz. Długa historia, trochę głupia, ale mogłem być martwy bardziej, niż Ty jesteś w środku.
Mnie nie przepraszaj, nie mam wpływu na tego kota.
No kurwa, a co mam lepszego do roboty? Już sobie nawet znalazłem rozwiązanie, wiesz? Kleszcz, deklu jeden. To był pieprzony kleszcz. Siedem liter, krwiopijca i ma S. Ale nie, musiałeś zrobić awanturę o swoje imię.
Te trzy rzeczy stojące obok siebie nie brzmią dobrze. Chyba jednak jest ze mną źle. Czy tak się objawia ta cała kurwica?
I nie, nie jesteś wspaniały.
Mnie nie przepraszaj, nie mam wpływu na tego kota.
No kurwa, a co mam lepszego do roboty? Już sobie nawet znalazłem rozwiązanie, wiesz? Kleszcz, deklu jeden. To był pieprzony kleszcz. Siedem liter, krwiopijca i ma S. Ale nie, musiałeś zrobić awanturę o swoje imię.
Te trzy rzeczy stojące obok siebie nie brzmią dobrze. Chyba jednak jest ze mną źle. Czy tak się objawia ta cała kurwica?
I nie, nie jesteś wspaniały.
Na dole listu znajduje się zaczarowany obrazek zirytowanego, podskakującego diabełka.