• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Joie - modrosójka błękitna Rity

Joie - modrosójka błękitna Rity
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
13.06.2025, 14:28  ✶  

—10/09/72—

Wiadomość dostarczona wieczorem przez sowę biegunowo odległą od okazałości harpii królewskiej, którą Anthony zwykł wysyłać swoje listy.

Londyn, 10.09.72

Moja droga chrzestna córko,

nie jestem w sposób wyrazić ile jest we mnie wdzięczności wobec faktu, że Twoja rodzina przetrwała bezpiecznie zawieruchę Spalonej Nocy i znalazła schronienie u wuja Jonathana, aby zebrać siły na wyzwania, które stawia przed nami wszystkimi los. Londyn potrzebuje naszych umysłów i dłoni, potrzebuje naszej woli przetrwania i wszystkich zasobów, które posiadamy, aby wesprzeć ludzi, uporządkować gruz i ruszyć z odbudową.

Wybacz, że nie napisałem szybciej, wiedziałem, że odwiedzający mnie wczoraj Jasper przekaże Wam wieści o moim stanie. Mój list jest po to, aby uprzedzić Cię o zmianach, które będą miały miejsce. Nim ten koszmar się rozpoczął, odbyłem spotkanie z Ministrą. Z uśmiechem niedowierzania myślę teraz o przebiegu tej rozmowy, kiedy teraz - w pełnej świadomości jak okrutny cios został zadany naszej społeczności - zdaje się ona błahym preludium, który kosztował mnie wtedy zbyt wiele emocji, zaś teraz przypatruje mu się z należytym dystansem i rozwagą. Dostałem pewną ofertę, na którą muszę przystać, a która odsunie mnie od pracy w Ministerstwie, przynajmniej w zakresie, w jakim pracowałem do tej pory. Nie wiem czy w obliczu tragedii, która się zadziała plan ten pozostaje w mocy, ale z poczucia powinności wobec magicznej społeczności, czuję, że tak właśnie powinno być. Póki się nie upewnię, nie chce Ci zdradzać losu, który będzie moim udziałem, niemniej wiedz, że będziesz jedną z pierwszych osób, które się dowie. Zawsze ceniłem Twoją pracę i zaangażowanie w sprawy Ministerstwa, wróżąc Ci karierę ambasadorki w Paryżu, pełnienie funkcji którą kolejno sprawowaliśmy z wujem Jonathanem. Wiedz, że jeśli zdecydujesz się pozostać na tej ścieżce, będę Cię wspierał z całej mocy, nawet jeśli zabraknie mnie w Departamencie, wciąż mam tam swoje wpływy. Jeśli zaś zdecydujesz się podążyć razem ze mną, przyjmę Cię z otwartymi ramionami, pomagając rozwinąć skrzydła na nowym terenie do eksploracji.

Nie martw się o mnie Kruszyno, tak jak ja nie wątpię w Twoją skórę, której nie ima się ogień i czar topiący serca wielu. Pozostańmy w kontakcie, jeśli czego Ci trzeba – pisz bez wahania.

wuj Anthony
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Rita Kelly - 13.06.2024, 21:47
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Isaac Bagshot - 22.07.2024, 22:29
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Anthony Shafiq - 04.10.2024, 20:50
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Jessie Kelly - 06.12.2024, 09:57
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Jessie Kelly - 06.12.2024, 11:01
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Jessie Kelly - 06.12.2024, 11:22
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Theo Kelly - 07.12.2024, 01:46
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Anthony Shafiq - 13.06.2025, 14:28
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Brenna Longbottom - 30.06.2025, 07:07
RE: Joie - modrosójka błękitna Rity - przez Anthony Shafiq - 05.12.2025, 15:44

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa