13.06.2025, 15:03 ✶
09.09.
dostarczone przez: baldwinowy gołąb przyjemniaczek jako odpowiedź na jego wiadomość
dostarczone przez: baldwinowy gołąb przyjemniaczek jako odpowiedź na jego wiadomość

Jestem pierdolonym karaluchem, Beltane mnie nie zabrało, Windermere mnie nie zebrało, to i sfajczony Londyn mnie nie zabierze. Tak łatwo się mnie nie pozbędziesz. Ale nie będę Ci kłamać, Twoja wiadomość podniosła mnie na duchu, bo bałam się. W chuj się boje pisać wiesz... sprawdzać kto nie dał rady, kogo dopadli. Mam gdzie spać. Powiem więcej - próbka degustacyjna jest cała i zdrowa, nawet jeśli cały czas mam ochotę tę pizdę w lustrze przemalować na czarno. Żartuje. Droczę się z Tobą chujku, bo co nam pozostało jak wszystko wyjebało?
Podrzuć adres, wpadnę z kocami, żarciem i moją karmelówką. Byłoby słabo jakby pokonało Cię zapalenie płuc skoro płomienie nie dały rady. Chcesz też farby? Mam trochę zapasu, który mi jeszcze nie zasechł.
M
Podrzuć adres, wpadnę z kocami, żarciem i moją karmelówką. Byłoby słabo jakby pokonało Cię zapalenie płuc skoro płomienie nie dały rady. Chcesz też farby? Mam trochę zapasu, który mi jeszcze nie zasechł.
M