• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne

[09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne
fretka
sława
I
krew
półkrwi
genetyka
metamorfomag
zawód
kieszonkowiec
uwaga - metamorfomag na gigancie! dość wysoka mulatka, 175 cm, 83 kg, kręcone czarne włosy, intensywnie zielone oczy

Keyleth Nico Yako
17.06.2025, 17:11  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2025, 17:20 przez Keyleth Nico Yako.)  
...czy to w ogóle Lewis?

No właśnie? Czy zwinny McKinnon dałby się tak złapać za ucho starej raszpli? Czy piszczałby jak jakiś gryzoń, jak... fretka... gdy kobiecina bezlitośnie oskarżyła go o próbę kradzieży tygodniowego utargu, absolutnie niepomna na fakt, że jedna z jej latorośli nie wyglądała zbyt dobrze i potrzebowała natychmiastowej pomocy, że gdyby pozostała w tym zakładzie choćby i minutę dłużej, to to całe rumowisko stanowiłoby obecnie jej bardzo nieelegancki kapelusz? I to taki jednorazowy kapelusz? Taki na śmierć kapelusz?

To nie miało znaczenia. Nieszczęsny chłopak wił się i skamlał.
- Ja chciałem pomóc! Pani to szarpała, a trzeba było łagodnie i z wyczuciem! Pan jej powie! Te zabezpieczenia tak przecież działają! - próbowała się usprawiedliwić, próbował w sensie ee całkiem zacny i przystojny Lewis, nawet sprowadzony do poziomu klękania przed hersztbabą, która nie brała jeńców w swoim gniewie. - Pani mnie puści! Trzeba gasić, trzeba pomagać ludziom, a nie histeryzować z powodu głupich pieniędzy! To życie się liczy, tam pani syn leży, a pani tu się na mnie uwzięła zamiast skupić się na tym co ważne! - sarkał na nią i próbował przekrzyczeć, choć w tej pozycji było to trudne, zwłaszcza z tymi zakleszczonymi łapami na swoim ciele. Przez moment jej przeszło przez myśl, że może jeśli ktoś urwałby jej ucho, to potem i tak płynną magią po powrocie do własnego ciała owe ucho by odrosło. Ale nie chciała się przekonywać jaka była prawda... Bardzo nie chciała.

Charyzma ◉◉○○○, rzut na perswazje, żeby mnie wypuściła i skupiła się na rannym dziecku, w dalszym ciągu złodupnym nokturnowym zwyrolu, ale wszyscy mamy matki.
Rzut N 1d100 - 15
Akcja nieudana

W poście korzystam z przewagi Kradzież tożsamości. Key przemieniła się w tym poście.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Keyleth Nico Yako (660), Woody Tarpaulin (833)

Wiadomości w tym wątku
[09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne - przez Woody Tarpaulin - 31.05.2025, 23:57
RE: [09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne - przez Keyleth Nico Yako - 17.06.2025, 17:11
RE: [09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne - przez Woody Tarpaulin - 18.06.2025, 18:28
RE: [09/09/72] Matczyna Troska o dobra doczesne - przez Keyleth Nico Yako - 18.06.2025, 22:09

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa