21.06.2025, 23:36 ✶
(19.06.2025, 01:14 )Eutierria napisał(a):
Deklaracja dotyczy początku Spalonej Nocy, a nie całego eventu. Czyli konkretnie pierwszego zadania z zadań dla cywili / ogólnego zadania Spalonej Nocy. Czy piszesz sesje, żeby otrzymać odznakę za wydarzenie? Generalnie chylę się ku temu, żeby ci po prostu uciąć za to punkty doświadczenia w imię sprawiedliwości.
właśnie jestem w pełni świadoma, że chodzi o początek Spalonej tylko ostatecznie w ogóle nie rozegrałam motywu bycia w Dolinie.
założyłam, że Tessa siedziała sobie w antykwariacie, ósmy września wieczur humor nawet spoko, nic jeszcze w tym Londynie nie płonie.
i no... totalnie rozumiem obcięcie punktów doświadczenia, przyjmę to na klatę, nie chcę robić żadnych problemów jeśli o to chodzi XD no i tak, odznaka super sprawa, ale nie będę się o nią bić! nie chcę się pchać na ring ani nic
no i do tego dochodzi też kolejna sprawa, bo dusia mnie już nawet pociągnęła na kanale o to, miałam to zrobić o wiele wcześniej i boru leśny, panie w niebiosach, naprawdę przepraszam za swoje nieogarnięcie (to już będzie ostatni raz, wybaczcie), ale jak wcześniej linkowałam Spalone kości, to tam właśnie rzucałam też na swoją chawirę w Dolinie...
chodzi dokładnie o to, że miałam rzucać 3 razy na ratowanie chaupy, ale też tego nie zrobiłam, więc jest pytanie czy mogłabym pod koniec nocy, już po spotkaniu zakonniczym próbować ratować chaupę w jakikolwiek sposób tymi rzutami? czy to już kaplica i sprawa zamknięta---
jeśli nie - jest to jak najbardziej spoko, po prostu chciałabym wiedzieć, co i jak, żeby mieć podwaliny pod wątek ze starym (Woodym)
całuję, ponownie przepraszam za sb
It's such an ancient pitch
But one I wouldn't switch
'Cause there's no nicer witch than you
But one I wouldn't switch
'Cause there's no nicer witch than you