• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Caius Burke

Caius Burke
jebać gobliny soł macz

he is – an a b y s s

krew
genetyka
zawód
Zielono-niebieskie bystre tęczówki spoglądają na otaczający go świat z rezerwą, chociaż gdzieś głęboko można dostrzec błysk, który towarzyszył im nieustannie jeszcze kilka lat temu. Przeważnie porusza się o lasce – bez niej kuleje – ciągnie protezę za sobą, bo ta na zawsze pozostanie obca. Jest wysoki (191 centymetrów wzrostu) oraz postawny, a szerokie barki dalej przypominają te należące do doświadczonego w boju pałkarza. Mówi spokojnie; nigdy nie podniesie na swego rozmówce głosu. Jego ubiór jest do bólu praktyczny i zwyczajny, a palce, oprócz sygnetu rodowego nie przyozdabia biżuteria. Pachnie pergaminem, dymem żarzącego się w pracowni ognia i miętą.

Caius Burke
25.07.2025, 02:25  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 23:41 przez Caius Burke.)  
freedom isn't enough
what I desire doesn't have a name yet

[Obrazek: 59902e59611c0643fb1e88d2e5f5abb0.jpg] [Obrazek: f387b4b3dbded5f781d64c50ad63d0bb.jpg] [Obrazek: f70d549384089b02991d7ff0584cbc99.jpg]
tablica — playlista — zaczepki

C a i u s  B u r k e
Oh, I will be cruel to you. It will stop your breath, how cruel I can be. But you understand, don’t you? You are clever enough. I am a demanding creature. I am selfish and extremely unreasonable. But I am your servant. When you starve I will feed you; when you are sick I will tend you. I crawl at your feet; for before your love, your kisses, I am debased. For you alone I will be weak.

W lustrze Ain Eingarp widzę siebie; u mego boku stoi kobieta, na jej palcu błyszczy pierścionek zaręczynowy. Mój bogin przyjmuje formę, pokracznej kreatury, będącej mieszanką świni i goblina. Amortencja pachnie pastą do polerowania miotły, mą pracownią na Nokturnie oraz lawendą. Moje ulubione zaklęcia runy to ᛟ (dziedzictwo), ᚠ (bogactwo), ᚾ (konieczność), ᚺ (chaos). Mój patronus przyjmuje formę kozła. Wróżbiarstwo to dla mnie nieznany arkan magii, z którym trzeba się liczyć. Czarna magia to coś co prędzej czy później dotknie każdego. Za swoje największe osiągnięcie uważam; powrót do względnej normalności. Stoję po stronie siebie i przyszłych pokoleń rodziny Burke. Moje serce należy do run.

Ah, there he is.
That motherfucker.
What a tool.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Caius Burke - przez Caius Burke - 22.07.2025, 22:36
RE: Caius Burke - przez Baba Jaga - 25.07.2025, 02:25
RE: Caius Burke - przez Baba Jaga - 25.07.2025, 02:25
RE: Caius Burke - przez Caius Burke - 25.07.2025, 02:25
RE: Caius Burke - przez Caius Burke - 27.07.2025, 12:31
RE: Caius Burke - przez Caius Burke - 27.07.2025, 12:32