• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Narwaniec Cody'ego

Narwaniec Cody'ego
Twoja domowa syrena
I'm on the other side
Trying to break through
I can hear the sirens
krew
genetyka
zawód
Pierwsze, co rzuca się w oczy, to jej włosy: ciemne, długie niemal do pasa i splecione w warkocze. Dopiero po dłuższej chwili można również dostrzec, że milczy. Wyraża się w gestach i dość bogatej mimice twarzy. Jej spojrzenie jest w stanie zabić, naprawdę. Dość wysoka, mierząca metr siedemdziesiąt, zazwyczaj elegancko ubrana. Uwielbia biżuterię, im więcej, tym lepiej.

Rhea Parkinson
15.02.2023, 22:26  ✶  
Cody,

sen to chyba za dużo powiedziane. Nazwałabym to najprędzej czuwaniem, więc jeśli byś czegoś potrzebował, możesz się śmiało ze mną spotkać. Przykro mi z powodu Twoich nieudanych planów urlopowych, ale biorąc pod uwagę Twój odcień skóry, i tak byś spłonął. Próbowałeś znaleźć prawnika, który pracowałby w godzinach wieczornych? Ci z sektora prywatnego często tak sobie dorabiają.

Jaką alternatywą? To luźny pomysł, czy wpadłeś na jakiś trop, który pomógłby Ci funkcjonować? Możemy spróbować poszukać czegoś w bibliotece - podejrzewam, że nie jesteś pierwszym krwiopijcą, który boryka się z czymś podobnym.

Owszem, słyszałam. Nazywają to parasolem. Możesz również spróbować ze strojem Beduinów - skoro chroni ich na pustyni, może podziała również na Ciebie. Szczerze mówiąc, nie jestem pewna. Zastanawiam się, czy nie byłoby dla Ciebie dobrym rozwiązaniem poszukać jakichś innych wampirów? Może poratowaliby Cię jakimiś lepszymi radami, niż Alice i ja.

Coralia nie jest upiorna! Przynajmniej nie wygląda, jakby trzasnął ją piorun. Towarzystwem "przeklętego" jednak nie pogardzę, chociaż nie mogę na Ciebie krzyczeć, mimo że bardzo bym chciała. Mam wrażenie, że chyba tęsknisz za moim głosem. Nie martw się, ja również.

Jeśli się nudzisz, zapraszam do biblioteki. Znajdę Ci zajęcie.

Rhea A. Parkinson
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Narwaniec Cody'ego - przez Cody Brandon - 24.01.2023, 21:24
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Brenna Longbottom - 06.02.2023, 19:16
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Brenna Longbottom - 07.02.2023, 14:18
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Rhea Parkinson - 15.02.2023, 20:58
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Rhea Parkinson - 15.02.2023, 22:26
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Heather Wood - 20.02.2023, 11:51
RE: Narwaniec Cody'ego - przez Perseus Black - 21.02.2023, 15:51
RE: Narwaniec Cody'ego - przez William Lestrange - 23.02.2023, 06:21