• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Ursula Lestrange

Ursula Lestrange
Żelazna Dama
Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man's character, give him power.
sława
—
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
magipsychiatra, uzdrowiciel
wysoka - około 180 cm, zazwyczaj dodatkowo podkreślany butami na rozsądnym obcasie / szczupła, ale nie przesadnie chuda / ciemnobrązowe, falowane włosy lekko za ramiona - zazwyczaj upięte albo elegancko wystylizowane / jasne, lodowatoniebieskie oczy / nosi ciężką, drogą biżuterię i eleganckie, szyte na miarę stroje w odcieniach granatu, szarości i brązów

Ursula Lestrange
31.07.2025, 16:15  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2025, 12:31 przez Ursula Lestrange.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... Srebrną tacę, na której spoczywa koperta - elegancka, zdobiona tłoczonym wzorem liści i moim nazwiskiem. Data na niej wypisana - dwadzieścia lat do przodu - wywołuje we mnie nieoczekiwany spokój, cichą pewność, że wszystko ma swój porządek i układa się zgodnie z nim.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Kobiety... Kobiety, która straciła władzę nad sobą i światem wokół. Mnie - starej, samotnej, niepotrzebnej, z pustym wzrokiem i zbyt dużym domem. Siedzącej w salonie, w którym nic się nie dzieje. Bez listów, bez odwiedzin. Nie przeraża mnie śmierć - przeraża mnie to, że nikt jej nie zauważy.
♦ Amortencja pachnie mi... Gorzką herbatą earl grey z lawendą i zielem werbeny - cierpką i mocną. Czuć w niej również zapach starych mebli z gabinetu, polerowanego drewna, pergaminu i atramentu, a także znajomą nutę popiołu - nie z ogniska, lecz z papierosów...  Nigdy ich nie paliłam, ale ten zapach kojarzy mi się z pewnymi nocami, o których nie mówi się głośno.
♦ Moje ulubione zaklęcie to...
♦ Mój patronus przyjmuje formę...
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie...
♦ Czarna magia? Cóż... Nie istnieje coś takiego jak „zakazana” moc. Istnieją tylko ludzie, którzy nie powinni jej używać.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam...
♦ Stoję po stronie... Porządku, tradycji, rodziny i niezłomnych zasad, choć nie bez cienia gorzkiej świadomości, że świat zdaje się pędzić ku skalaniu tych wartości.
♦ Moje serce należy do... Najbliższych.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Ursula Lestrange - przez Ursula Lestrange - 29.07.2025, 17:12
RE: Ursula Lestrange - przez Eutierria - 31.07.2025, 16:14
RE: Ursula Lestrange - przez Eutierria - 31.07.2025, 16:15
RE: Ursula Lestrange - przez Ursula Lestrange - 31.07.2025, 16:15

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka