• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Harrier Abbott

Harrier Abbott
Potężny komunista
Mała, Twe spojrzenie to jest pierwsze wykroczenie.
Duży mężczyzna; ponad 180, szeroki i kanciasty. Najpierw do pomieszczenia wchodzi jego wąs, a potem on sam. Jasne oczy, trochę zmarszczek i szeroki uśmiech ukazujący zęby. Wygląda jakby ubrał na siebie przypadkowe ubrania znalezione w second-handzie, mugolskie bluzy, czarodziejskie płaszcze i czasami krzykliwe kolory. Lubi turkusowe marynarki i szpiczaste dekolty, nie stroni od rozpinania koszuli i pokazywania włosów na klacie. Pachnie świeżymi bułkami, cydrem i kocimiętką; po nocnym wypadzie do baru głównie jabolem.

Harrier Abbott
09.08.2025, 20:04  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2025, 03:20 przez Harrier Abbott.)  

Harrier Abbott

“We are all broken — that’s how the light gets in.”

[Obrazek: 20b43ff7152b30e4a8731a152ada73b3de439992.jpg] [Obrazek: 95ea6af5ad0a3fa0e659dc34fa445acbcc302763.jpg] [Obrazek: 25a8b92acc793fb0726f10fa5cb60eac8af90aee.jpg]

W lustrze Ain Eingarp widzę niewiele, bo zawsze zamykam oczy, gdy muszę w nie spoglądać. Bogin przyjmuje przy mnie formę córki, która nie chce mnie znać. Amortencja pachnie mi smażoną cebulą na oliwie, jabłkami i pastą do butów. Moje ulubione zaklęcie to Reparo. Mój patronus przyjmuje formę psa, co mój kot ma mi za złe. Wróżbiarstwo to dla mnie forma rozrywki przy alkoholu. Czarna magia? Cóż, wolę czarną kawę. Za swoje największe osiągnięcie uważam wychowanie Sonique. Stoję po stronie ludu, wspólnoty i dobra społeczności. Moje serce należy do najbliższych, przede wszystkim mojej córki.

“There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.”
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Harrier Abbott - przez Harrier Abbott - 15.07.2025, 01:34
RE: Harrier Abbott - przez Eutierria - 09.08.2025, 20:04
RE: Harrier Abbott - przez Eutierria - 09.08.2025, 20:04
RE: Harrier Abbott - przez Harrier Abbott - 09.08.2025, 20:04

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny