17.02.2023, 00:28 ✶
Jaśniejący gwiazdozbiorze herosa,
Faktycznie. Zajmuje się paroma rzeczami na raz, proces myślowy przyszedł z opóźnieniem. Odsyłam ci fakturę, abyś mógł z nią wnioskować o zmianę treści do wykonawcy.
Kapibar? A nie myślałeś, na przykład nad psem? Kotem? Rybkami? Ewentualnie papugą? W tej ostatniej może nawet znalazłbyś kompana do rozmów.
Czytałem mu ostatnio jakieś książki. Teoretycznie (z tego co czytałem w rubryce gazet dla samotnych matek - nie pytaj) powinienem dopasowywać literaturę do poziomu, na jakim jest dziecko, ale zrobiłem całkiem odwrotnie, już jakiś czas temu i zaczął o wiele szybciej mówić. Staram się do niego też nie mowić, jak to ludzie mają w zwyczaju do dzieci, zdrobnieniami, a pełnymi zdaniami. Dzięki temu o wiele wyraźniej wymawia słowa, poza tym niesamowicie ucieszyły go te kapibary, które wysyłałeś ostatnio. Co prawda nazywa je "pepybary' - połączył słowo Percy i kapibara tak zakładam, jeszcze nad tym pracujemy.
Elliott
P.S. Naprawdę? Aż cztery razy? W tym wieku to chyba tylko z eliksirem wiggenowym, ale da się załatwić.
W kopercie znajdowała się mniejsza kartka, która po przeczytaniu spłonęła
Prawdopodobnie nie jest to mylne wrażenie, ale wylane mleko możesz tylko i wyłącznie posprzątać, nie wlejesz go z powrotem do butelki - wyzbyłem się wszystkich negatywnych emocji, związanych z Twoją ucieczką do Paryża, ale nie zmienia to faktu, że wciąż jest ona cierniem w boku naszej relacji. Nie mogę się oderwać od obowiązków, postaram się wygospodarować dla Ciebie najbliższy weekend, spisz sobie wszystko na kartce, może będzie Ci lepiej zebrać myśli (ja tak robię).
“An immense pressure is on me
I cannot move without dislodging the weight of centuries”
♦♦♦