• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Corvus Dacre Black

Corvus Dacre Black
Czarodziej
Life is a tragedy, darling. At least mine comes with good wine and better company
krew
genetyka
zawód
Wzrost: 1,75m Oczy: niebieskie Porusza się niedbale, ale władczo - jakby cały świat należał do niego. Nie nosi typowych szat czarodziejów - tych przypominających sutanny, raczej ubiera się w dżinsy, koszule lub t-shirty i do tego ramoneski. Na przyjęcia chodzi w bardziej eleganckich szatach, przypominających ubiory arystokracji z XIX wieku. Może sprawiać wrażenie nieprzyjemnego i trudno dostępnego.

Dacre Black
18.08.2025, 23:28  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2025, 13:46 przez Dacre Black.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... rodzinę, którą stworzyłem z Osirisem Lupinem: nas razem na tle stereotypowego "domku z białym płotkiem"
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... martwego Ozzy'ego
♦ Amortencja pachnie mi... mokrym psem, konkretnym rodzajem perfum (którego nazwy nie znam, ale rozpoznam go wszędzie), piwnicą, tojadem, krwią i podgrzanym kociołkiem
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Sanguis Exigo
♦ Mój patronus przyjmuje formę... wilka
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... niemagiczne hokus-pokus. To nie jest dziedzina magii, to zabawa dziewczynek lubiących kadzidełka i szklane kule, w których widać tylko mgłę. To opowiadanie o tym, co wyobraźnia podsunęła na widok fusów z herbaty - równie dobrze można by wróżyć w ten sposób z chmur
♦ Czarna magia? Cóż... kocham. Jestem zafascynowany. Wciąga
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... nie wiem. A czy ja mam jakieś wielkie osiągnięcia...? Takie, z których byłbym naprawdę, naprawdę dumny...? Chyba jeszcze nie. Może najwyżej otwarcie tego salonu czarodziejskiego masażu.
♦ Stoję po stronie... a czy po którejś koniecznie trzeba stać? Mugole są mi dokładnie obojętni - nie nienawidzę ich, ale jest mi wszystko jedno, czy żyją sobie wolno, czy są podlegli czarodziejom. W podobny sposób obojętne są mi mrówki
♦ Moje serce należy do... Ozzy'ego Lupina
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Corvus Dacre Black - przez Dacre Black - 14.08.2025, 20:59
RE: Corvus Dacre Black - przez Eutierria - 18.08.2025, 23:28
RE: Corvus Dacre Black - przez Eutierria - 18.08.2025, 23:28
RE: Corvus Dacre Black - przez Dacre Black - 18.08.2025, 23:28
RE: Corvus Dacre Black - przez Dacre Black - 20.08.2025, 13:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki