• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 9 Dalej »
1.09.1972 | Bard Beedle i Osiris Lupin | Czy pan coś o tym wie?

1.09.1972 | Bard Beedle i Osiris Lupin | Czy pan coś o tym wie?
Tło narracyjne
koniecpsot1972
zasady korzystania
rzuty kością
krew
genetyka
zawód
Czarodziej nieznanego statusu krwi, będący baśniopisarzem oraz autorem książki Baśnie Barda Beedle'a. Żył w XV wieku, ale większość jego życia pozostaje dla nas tajemnicą.

Bard Beedle
20.08.2025, 20:32  ✶  
- Nnno, tak, tak... - młody dziennikarz wyraźnie się zmieszał i opuścił wzrok. Sprawiał wrażenie, jakby zaraz miał zacząć szurać nóżką w zakłopotaniu, kiedy przyciskał do piersi swoje papiery - Rzeczywiście, to jest bardzo ogólne pytanie, jednakowoż chodziło mi, wie pan, o coś innego - popatrzył na Osirisa i zamrugał kilka razy - O, a ja pana znam! To znaczy...
Znowu się zmieszał, odchrząknął i rzeczywiście zaszurał nóżką. Uznał, że jego zachowanie było w tym momencie całkowicie nieprofesjonalne.
- Najmocniej pana przepraszam za moje zachowanie - powiedział, prostując się na całą swoją imponującą wysokość stu sześćdziesięciu sześciu centymetrów i przybrał poważniejszy ton - Pan Osiris Lupin, prawda? Prowadzi pan pub na Horyzontalnej. Bardzo mi miło. Panie Lupin, chodziło mi nie o imigrantów, choć to...
Ugryzł się w język, orientując się, że przecież ten człowiek również jest imigrantem, a nie chciał go urazić. Może więc lepiej nie pytać go o takie sprawy, rzeczywiście.
- Nie, to nie jest temat, który mnie interesuje, panie Lupin. Chodzi mi bardziej o coraz gęstszą atmosferę, o rosnące napięcie i o panujące ostatnio nastroje. Co pan sądzi o tym?

@Osiris Lupin
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Bard Beedle (344), Osiris Lupin (214)

Wiadomości w tym wątku
1.09.1972 | Bard Beedle i Osiris Lupin | Czy pan coś o tym wie? - przez Bard Beedle - 19.08.2025, 18:15
RE: 1.09.1972 | Bard Beedle i Osiris Lupin | Czy pan coś o tym wie? - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 18:29
RE: 1.09.1972 | Bard Beedle i Osiris Lupin | Czy pan coś o tym wie? - przez Bard Beedle - 20.08.2025, 20:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa