• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)

02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black)
Czarodziej
Life is a tragedy, darling. At least mine comes with good wine and better company
krew
genetyka
zawód
Wzrost: 1,75m Oczy: niebieskie Porusza się niedbale, ale władczo - jakby cały świat należał do niego. Nie nosi typowych szat czarodziejów - tych przypominających sutanny, raczej ubiera się w dżinsy, koszule lub t-shirty i do tego ramoneski. Na przyjęcia chodzi w bardziej eleganckich szatach, przypominających ubiory arystokracji z XIX wieku. Może sprawiać wrażenie nieprzyjemnego i trudno dostępnego.

Dacre Black
21.08.2025, 01:42  ✶  

Zanim jeszcze przyjrzał się czekoladkom, spojrzał na przyjaciela.
- Noszę to zawsze, co serce wybiera, lecz cudzym zachwytem radość się wzbiera - odpowiedział na stwierdzenie, że może nosić, co chce, niezależnie od tego, co podoba się Ozzy'emu. Strasznie już zaczynały go irytować te rymy wypływające z jego ust.

]

- To naprawdę nie w twym stylu, przyjacielu, by płatać mi figle w podobnym celu - odpowiedział na informację, że przecież to nie w stylu Lupina, żeby robić tego typu kawały - Lecz przez moment myśl mnie taka porwała, żeś chciał się zabawić i uznał, że to dobra sprawa cała.

Te rymy coraz bardziej zaczynały mu przypominać te Szekspirowskie, a nie uważał tego za dobry kierunek. To nie znaczy, że Szekspir pisał źle, ale... to poeta z szesnastego wieku, więc lepiej by było jednak podwyższyć chociaż swój poziom do tego przystającego do wieku dwudziestego... A już w ogóle najlepiej: przestać wciąż gadać wierszem! Szlag go zaczynał trafiać.

- Wiem, że to minie, pewnie niedługo, lecz kiedy? Pytanie wciąż dręczy mnie długo. Chciałbym, by skończyło się właśnie dziś, bo każdy kolejny dzień to dla mnie zbyt wielki kłopot i zgryz - odpowiedział, wciąż tymi cholernymi rymami, których zaczynał mieć wyżej uszu. Doprawdy, ktokolwiek zaczarował te czekoladki... albo piwo - bo to mu teraz przyszło do głowy. Przecież nie pili z tej samej butelki, więc równie dobrze to mógł być efekt działania zaklęcia rzuconego na piwo! Chociaż to o tyle mało prawdopodobne, że czekoladki zostały przyniesione przez Ozzy'ego, a ten nie wiedział, skąd są; a piwo było umieszczone w lodówce przez Dacre, który kupił wszystkie butelki w tym samym sklepie, co zawsze.

- Ta rymowanka strasznie mnie wkurza, mam jej już dosyć — cierpliwość się kurczy. Chcę wreszcie mówić zwyczajnym tonem, a nie wciąż rymem, jak bard z melodią i dzwonem - oświadczył, kładąc czekoladki z powrotem na stole i patrząc na Osirisa z frustracją i prośbą w oczach. Naprawdę miał dość tych wszystkich durnych wierszyków.

@osiris lupin
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dacre Black (1532), Osiris Lupin (1299)

Wiadomości w tym wątku
02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 19.08.2025, 17:12
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 19.08.2025, 19:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 14:07
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 14:41
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 17:30
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 20.08.2025, 18:19
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Osiris Lupin - 20.08.2025, 20:51
RE: 02.09.1972r. / ¡Buenos días, mi ángel guardián! (Lupin x Black) - przez Dacre Black - 21.08.2025, 01:42

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa