• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
[8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns

[8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns
Śpiewający właściciel pubu.
El amante vive las relaciones con pasión, con entrega absoluta, con romanticismo.
krew
genetyka
zawód
Ma brązowe włosy, oczy zmieniające kolor - przez zieleń, niebieski i szarość, zawsze ze złotym połyskiem, jest raczej niewysoki (172 cm wzrostu). Dużo gestykuluje, jak to Latynos. Gdy się denerwuje przeklina po hiszpańsku i w ogóle chętnie porozumiewa się w swoim drugim rodzimym języku, zwłaszcza w obecności osób, przy których się czuje swobodnie. Nawet gdy mówi po angielsku słychać u niego ten specyficzny akcent, pełen zaciągania. Jego ruchy są swobodne, niemal taneczne, a nawet gdy chodzi porusza biodrami niczym kociak.

Osiris Lupin
22.08.2025, 03:40  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 13:05 przez Osiris Lupin.)  

Ozzy był półprzytomny i czuł się trochę tak, jakby trwał w jakimś letargu albo bardzo dziwnym śnie, w którym jedyną realną rzeczą był stojący przed nim Dacre, na którego policzkach spoczywały dłonie wilkołaka. Szalejący po Pokątnej ogień wydawał mu się w tym momencie nie do końca prawdziwy, trochę jak bohater drugoplanowy w jakimś mugolskim filmie. Niby zdawał sobie sprawę z tego, że ogień niósł zniszczenie, widział sadzę na swoich ścianach, widział uszkodzoną część dachu, teraz widział dodatkowo płonące budynki na Alei Horyzontalnej, słyszał krzyki ludzi, chyba nawet widział przebiegające postacie, które albo były poparzone, albo wręcz płonęły... ale większość z tych rzeczy do niego nie docierała. Tak naprawdę teraz widział tylko Dacre, który był jego kotwicą pomiędzy rzeczywistością a kompletnym odlotem.

Nie mógłbym żyć bez ciebie, jesteś dla mnie najważniejszy.

Te słowa odbijały się teraz echem w jego głowie, zupełnie jak najpiękniejsza melodia na świecie i cudem zwalczył w sobie chęć pocałowania Blacka, tutaj, na tej płonącej alei, pośród wrzasków przerażonego tłumu. On był szczęśliwy i więcej nie potrzebował - najważniejsze stało teraz przed nim, patrząc na niego tymi swoimi pięknymi, głębokimi oczami, jak na najcenniejszy na świecie skarb.

- Powiedziałem, że... - zawahał się chwilę, przesuwając dłonie z policzków Dacre na jego szyję, aż wreszcie wylądowały ona na ramionach mężczyzny. - Że bałem się, że stracę cię na zawsze. - przełknął ślinę, znów spuszczając wzrok. - Ty też jesteś dla mnie najważniejszy, Black. Nie wiem, co bym zrobił, gdyby coś ci się stało... - oparł głowę o ramię przyjaciela, biorąc głęboki oddech.

Trwał tak jeszcze przez chwilę, blisko niego, aż w końcu odsunął się trochę, wyplątując się z objęć Dacre i wsłuchując się w jego słowa, choć nadal miał wrażenie, że niewiele do niego docierało - ta cała sytuacja wydawała mu się tak abstrakcyjna, że chyba przekraczała granice jego pojmowania, po prostu.

- Też nie sądzę, żeby pożar dotyczył tylko tych dwóch dzielnic... - westchnął ciężko i zacisnął dłoń na jego łokciu, jakby starając się na swój sposób go wesprzeć. - Jedziemy sprawdzić co z twoim domem? Potem możemy pojechać do mojego. Wolałbym... się nie rozdzielać. - przełknął ślinę, jakby samo myślenie o tym sprawiało mu ból. - Zostawiłem motocykl w okolicy Dziurawego Kotła, w mugolskich garażach. Możemy go zgarnąć i... jechać.

@dacre black
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dacre Black (1817), Osiris Lupin (1768)

Wiadomości w tym wątku
[8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Dacre Black - 21.08.2025, 02:41
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Osiris Lupin - 21.08.2025, 03:10
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Dacre Black - 21.08.2025, 03:29
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Osiris Lupin - 22.08.2025, 03:40
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Dacre Black - 22.08.2025, 14:00
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Osiris Lupin - 22.08.2025, 14:53
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Dacre Black - 23.08.2025, 12:41
RE: [8.9.72 | Dacre&Ozzy] And it burns, burns, burns - przez Osiris Lupin - 23.08.2025, 15:33

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa