• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Wyspy Brytyjskie v
1 2 3 4 5 … 10 Dalej »
[Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green

[Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green
Queen of May
But green is the color of earth,
of living things, of life.

And of rot.
Jasnoniebieskie oczy, brązowe włosy i jasna, posiadająca nieliczne piegi cera. 168 wzrostu, o szczupłej sylwetce. Wokół niej unosi się intensywny aromat ziół i zapachowych świec. Dłonie w niektórych miejscach ma permanentnie odbarwione od eliksiralnych składników i roślin którymi się zajmuje.

Dora Crawford
Wczoraj, 16:35  ✶  
- Mam go ze sobą - powiedziała zatroskana, przyglądając się rozwalonej na ziemi Millie. Wszystkie kończyny wydawały się we właściwym miejscu i pod odpowiednim kątem, ale jej leżenie wcale jej się nie podobało. Kiedy bowiem ktoś leżał, to bardzo często dlatego, że nie mógł się ruszyć. - No... mamy dużo rzeczy, to zależy czego potrzebujesz. Znaczy... jeśli chodzi ci o to co w liście, to ja za bardzo nie mam jak zrobić tych świec, od tego raczej jest Nora. Ja nie umiem. Alee.... no w sumie pewnie jest tak jak mówisz i może mieć u siebie urwanie głowy i ja to wiem gdzie by można ewentualnie zamówić te świece. U kogo znaczy - przekręciła głowę na bok, uważnie przyglądając się Moody i przygryzając na moment dolną wargę. - Mills... możesz się ruszać, prawda? Bo jak tak leżysz to się zaczynam martwić że zaraz będziemy musieli wołać Basiliusa... - kucnęła przy niej, zaglądając w te złociste oczęta z wyraźnym niepokojem. - O, ale... ale oprócz tego że nie mogę ci zrobić od ręki świeczek, to mogę ci dać tę maść na otarte uda co ją chciałaś. I ona powinna sobie też poradzić z siniakami, jakbyś teraz się zanadto potłukła.

The woods are lovely, dark and deep, 
But I have promises to keep, 
And miles to go before I sleep.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
Podsumowanie aktywności: Millie Moody (582), Pan Losu (99), Dora Crawford (457), Baba Jaga (11)

Wiadomości w tym wątku
[Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Millie Moody - 08.10.2025, 18:04
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Pan Losu - 08.10.2025, 18:04
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Millie Moody - 08.10.2025, 18:12
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Dora Crawford - 08.10.2025, 18:26
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Baba Jaga - 08.10.2025, 18:41
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Pan Losu - 08.10.2025, 18:41
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Millie Moody - 11.10.2025, 14:39
RE: [Jesień 72 10.09 Księżycowy Staw | Dora & Milles] Fidler's Green - przez Dora Crawford - Wczoraj, 16:35

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa