18.10.2025, 20:20 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.10.2025, 20:21 przez Julien Fitzpatrick.)
Listy - napisane bardzo niedbale na tyle ulotek z symbolami chińskiego alfabetu (kantońskiego). Kilka z nich doszło zapewne z opóźnieniem, przez odległość oraz pożary.
Heather,
Czy żyjecie? Czy wszystko jest w porządku? Oczywiście, że nie jest, głupie pytanie.
Jestem w Hong Kongu, nie mogę wrócić 'na już', błagam odpisz.
Heather,
Wysyłam kilka listów, nie wiem kiedy dojdą ani czy dojdą, ani czy nawet możesz je przeczytać.
Napisz mi co się dzieje.
Heather,
Wysyłam kilka listów, nie wiem kiedy dojdą, mam nadzieje, że będziesz mogła je przeczytać i odpisać.
Czy jesteś cała? I wszyscy inni też?
Heather,
Wysyłam kilka listów, jestem w Hong Kongu, napisz mi czy jesteście cali.
Myślałem, że będzie lepiej jak wydaję wyjadę, ale przecież jestem idiotąto nic nie zmieni. Dlaczego by miało?
Wracam.
10.09
Heather,
Czy żyjecie? Czy wszystko jest w porządku? Oczywiście, że nie jest, głupie pytanie.
Jestem w Hong Kongu, nie mogę wrócić 'na już', błagam odpisz.
Jules
11.09
Heather,
Wysyłam kilka listów, nie wiem kiedy dojdą ani czy dojdą, ani czy nawet możesz je przeczytać.
Napisz mi co się dzieje.
Jules
12.09
Heather,
Wysyłam kilka listów, nie wiem kiedy dojdą, mam nadzieje, że będziesz mogła je przeczytać i odpisać.
Czy jesteś cała? I wszyscy inni też?
Jules
14.09
Heather,
Wysyłam kilka listów, jestem w Hong Kongu, napisz mi czy jesteście cali.
Myślałem, że będzie lepiej jak wydaję wyjadę, ale przecież jestem idiotąto nic nie zmieni. Dlaczego by miało?
Wracam.
Jules
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you