18.10.2025, 20:28 ✶
Listy napisane na wolnych stronach ulotkek z kantońskimi znakami, jedna z nich trochę tłusta, wyglądają jak menu jedzenia na wynos, jedna chyba klubu go-go.
Cameron,
Czy jesteście cali? Dopiero się dowiedziałem, jestem daleko, nie wiem co mam zrobić.
Odpisz mi.
Cam,
Czy jesteście cali? Wysyłam kilka listów, jestem tak daleko, że żadna inna, dostępna droga komunikacji nie zadziała.
Odpisz mi.
Cameron,
Czy jesteście cali? Czy wszystko jest Czy potrzebujecie pomocy? Zapewne da wam ją ktoś, kto jest kurwa bliżej, a nie w Azji jak debil.
Odpisz mi.
Cameron,
Brenna mi napisała, że jesteście cali. Nie zmienia to mojej decyzji, wrócę jak dam radę. Miejmy nadzieję, że niedługo.
Odpisz, jeżeli masz siłę.
10.09
Cameron,
Czy jesteście cali? Dopiero się dowiedziałem, jestem daleko, nie wiem co mam zrobić.
Odpisz mi.
Jules
11.09
Cam,
Czy jesteście cali? Wysyłam kilka listów, jestem tak daleko, że żadna inna, dostępna droga komunikacji nie zadziała.
Odpisz mi.
Jules
15.09
Cameron,
Czy jesteście cali? Czy wszystko jest Czy potrzebujecie pomocy? Zapewne da wam ją ktoś, kto jest kurwa bliżej, a nie w Azji jak debil.
Odpisz mi.
Jules
16.09
Cameron,
Brenna mi napisała, że jesteście cali. Nie zmienia to mojej decyzji, wrócę jak dam radę. Miejmy nadzieję, że niedługo.
Odpisz, jeżeli masz siłę.
Jules
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you