23.02.2023, 06:21 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2023, 06:24 przez William Lestrange.)
Dzieciaku (mam to na myśli pieszczotliwie, jest z Ciebie trochę dzieciak, fizycznie taki na zawsze)
nie obudziłeś mnie, spanie w konwencjonalnych porach nie jest dla mnie, nigdy nie było.
Ministerstwo naprawdę stosuje dekapitacje na wampirach? Hm, szkoda by Cię było.
Po pierwsze - tylko spokój nas uratuje. Widzę po tym, jak skonstruowałeś ten list, że masz chaos w głowie większy ode mnie, a myślałem, że to niewykonalne. Rób to, co jest Ci potrzebne do przetrwania. Wiem, że to brzmi trochę szorstko, ale stało się, mleko się rozlało (w tym wypadku krew), to co ktoś inny ma na ten temat do powiedzenia nie powinno Cię obchodzić (kto to jest Alice? Twoja dziewczyna?), nawet jeżeli to twoi bliscy. Co innego masz zrobić? Dać się aresztować? Lub gorzej - szantażować przez przypadkową ofiarę?
Musimy jakoś opanować tę sytuację, to się zbytnio wymyka spod kontroli. Domyślam się, że bycie wampira musi być trudne, nie wiem jak to jest, mogę sobie tylko wyobrazić. Mam pomysł jak to rozwiązać, przynajmniej początkowo. Gdzie teraz jesteś? Wyślij mi adres, zjawię się tam z rozwiązaniem.
Will
P.S. Ile ty właściwie masz lat, Cody?
Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated
If I would feel better just lightly sedated