• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Ministerstwo Magii v
1 2 3 Dalej »
[Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude

[Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
04.11.2025, 13:48  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2025, 14:12 przez Anthony Shafiq.)  
Uśmiechał się łagodnie słuchając kreatywnej księgowości swojeg asystenta i utwierdzając się w przekonaniu, że może i nie przyspieszy wzrostu brzoskwiniowego drzewka, ale przyjemnie będzie mu patrzeć jak ono wzrasta.

- Chłodnie u Koronera. Absolutnie trzeba zadbać by Zorza dowiedziała się o tym. Nie będą chcieli takiego produktu, nie mogą ryzykować zatrucia klientów. Doskonale, to koniecznie trzeba wpisać w straty i ustalić długą, odpowiednio długą drogę reklamacji, a towar... Wiem gdzie najlepiej będzie go przekazać.

To mogła być Dolina, ale tam pieniądze miały być jak najczystsze, jak najlegalniejsze, jak najbardziej sprawdzone, piętnaście razy sprawdzone oczyma i dłońmi Philomenty Mulciber jeśli się zgodzi oczywiście zaopiekować Fundacją. Jadłodajnia na Nokturnie nie wymagała tego typu obostrzeń.

- Jak szybko moglibyśmy załatwić dokumentację do niezdatności pożywienia przeniesionego tutaj? - palcami stukał o stół, próbując odpędzić od głowy jak natrętną muchę myśl o tym, że to wciąż za mało. Kropeleczka, kubeczek w morzu, morzu potrzeb.

Czego potrzebuje Nokturn?

Wszystkiego.

Jenkins tego nie rozumiała. Niżyny społeczne musiały pozostać nizinami, ale musiały być na tyle zadowolone w swoim ubóstwie by nie obrócić różdżek przeciwko dolinom i górom. Tak łatwo można było to przegapić. Tak łatwo.

- Bardzo mnie cieszy Twoja postawa wybornie. Natychmiast Cię deleguje oficjalną drogą do tego zadania, widzę, że mamy zrozumienie. Ostatecznie dam znać też swoim ludziom odnośnie możliwości przekazania towarów. I plotka... Ten fotograf z proroka mógłby to ropuścić? W tedy moglibyśmy dobrze kontrolować kryzys, choć podejrzewam, że szybko utonie w morzu ogólnego niezadowolenia społecznego - głośno myślał, widząc w Lovegoodzie sojusznika gwarantującego temu myśleniu synergię a nie defetystyczne nurkowanie pełne nihilizmu i zniechęcenia.

O ironio.

- Jak wspomniałem - są powody dla których trzymamy swoje domy zamknięte. Wymyślenie zamka zaś nie sprawiło, że każdy nagle chciał umieć obsługiwać wytrychy. - Obstawał przy swoim, a potem uciekł wzrokiem ku wspomnieniom. Ataki... jak ich doświadczał... - Szczęśliwie nigdy nie doświadczyłem w swojej głowie dotyku leglimencji, ale podczas spotkań nie raz i nie dwa czułem dotyk trzeciego oka, próbującego podejrzeć moją przeszłość, przyszłość, teraźniejszość... Jest to bardzo nieprzyjemne, choć nie jestem pewien, czy moja niechęć do tego typu praktyk nie wzmacnia reakcji z ciała. To jak nieproszony dotyk, choć z tego co wiem, to obdarzeni dodatkowym zmysłem nie traktują tego tak ostatecznie. I ja również skłamałbym, gdybym powiedział, że nie prosiłem o kilka przysług z podejrzeniem kilku… - kilku? Raczej kilku tysięcy. Jeśli nie kilkunastu…Pauza na tę wewnętrzną refleksję trwała tylko jedno uderzenie serca. Bolesne, ale krótkie. - prywatnych spraw. Cudzych spraw. - dodał w wyczuwalnej niezręczności.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (3603), Lazarus Lovegood (3098)

Wiadomości w tym wątku
[Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 09.10.2025, 10:36
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 09.10.2025, 13:19
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 10.10.2025, 11:41
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 11.10.2025, 10:00
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 15.10.2025, 12:25
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 16.10.2025, 19:46
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 17.10.2025, 22:45
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 19.10.2025, 11:32
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 21.10.2025, 10:04
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 22.10.2025, 10:55
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 31.10.2025, 19:35
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 31.10.2025, 22:22
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 04.11.2025, 13:48
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Lazarus Lovegood - 05.11.2025, 20:19
RE: [Jesień 72, 20.09 Gabinet szefów OMSHMu | Lazarus & Anthony] Dziś białe jutro rude - przez Anthony Shafiq - 02.12.2025, 23:31

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa