05.12.2025, 16:06 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2025, 16:06 przez Millie Moody.)
14.11
nabazgrana w pośpiechu kartka uwalona była węglowymi odciskami palców. Szczęśliwie białe wydzierane szydełkiem kręgi pozostawały białe. Oczy znajdujące się na "zabawce" mrugały nieregularnie, a środkowe niebieskie wpatrywało się tak jakby wwiercało się prosto w duszę
Hej dzisiaj jest przejebany dzień i nie mogę zajrzeć, ale chciałam Ci powiedzieć, że jesteś moim pierdolonym aniołem strużem i jestem Ci bardzo wdzięczna za wszystko co dla mnie robisz. I w ogóle zajebiście że gdzieś po drodze się nie zajebałeś. Albo ja isę nie zajebałam i mogę teraz wiesz, możemy razem coś robić, to jest super. Bardzo chciałabym życzyć Tobie w dniu urodzin i sobie jeszcze bardizej pewnie, żebyśmy oboje dotrwali, przeżyli wojne i jeszcze się kurwa z tego wszystkiego śmiali czy coś. Bardzo Cię kocham kuzynie. Bardzo bym chciała, żebyś był szczęsliwy. Niech ten mały typek Cie strzeże. Jest biblijnie akuratny, znaczy szczerzy wpierdol. I ładnie pachnie, specjalnie kazałam go zakląć, żeby zawsze od niego ładnie jebało.
M.
ps. nie martw się w nocy tylko jedno oko ma otwarte, wiesz zawsze czujny hehe
M.
ps. nie martw się w nocy tylko jedno oko ma otwarte, wiesz zawsze czujny hehe
![[Obrazek: 24a3175ef45ca4d5cf591f381c8000bc.jpg]](https://i.pinimg.com/736x/24/a3/17/24a3175ef45ca4d5cf591f381c8000bc.jpg)