• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
[3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac

[3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
22.12.2025, 21:19  ✶  
Isaac wstrzymał oddech i z miejsca porzucił zamiar sięgnięcia po papierosy. Nie wykonywał żadnych gwałtownych ruchów, bo wiedział, że Alastor nie żartował.
W życiu miał wiele idiotycznych pomysłów, a ten był w ścisłej czołówce. Nie pierwszy raz znalazł się tam, gdzie nie powinien, ale zawsze był to wynik ciekawości i żądzy wiedzy, a nie kryminalnych pobudek.
-Dobrze.- Odezwał się spokojnie. Cholera, akurat teraz zachciało mu się palić.-Kilka dni temu zrobiłem zdjęcie tej kreatury. Dałem je Artreusowi. Pewnie przekazał do Ministerstwa, może nawet do waszego wydziału, nie wiem. Nie dostałem żadnej informacji zwrotnej. Zresztą, nawet jej nie oczekiwałem.- Zrobił krótka pauzę, żeby w spokoju cicho odetchnąć. Widać było, że ręce mu trochę cierpły od trzymania ich w górze.-Szukałem informacji w bibliotece, archiwach, księgach zakazanych, do których mam dostęp, ale nie znalazłem praktycznie nic. To coś nie jest ani sklasyfikowanym magicznym bytem, ani żadnym znanym eksperymentem.- Zamilkł na chwilę i uśmiechnął się blado do Moody’ego.-Więc..  postanowiłem tu wrócić i znaleźć coś, czego mógłbym użyć, żeby wejść w trans.- Westchnął cicho z irytacją, bardziej skierowaną do samego siebie, niż do sytuacji w jakiej się znalazł. Ręce zaczęły opadać mu coraz niżej.
-Zanim mnie aresztujesz, mógłbym zapalić? To taka… ostatnia wola skazanego, hm?- Zażartował, mając nadzieję, że dzięki temu atmosfera zrobi się nieco mniej ciężka. Nie, żeby było mu do śmiechu, oczywiście…
-Nie planuje uciekać - to byłoby bardzo nieeleganckie.- Jeśli Alastor mu na to pozwolił, opuścił ręce.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Alastor Moody (508), Isaac Bagshot (841)

Wiadomości w tym wątku
[3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac - przez Isaac Bagshot - 05.12.2024, 22:39
RE: [3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac - przez Alastor Moody - 09.12.2024, 00:14
RE: [3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac - przez Isaac Bagshot - 21.01.2025, 00:37
RE: [3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac - przez Alastor Moody - 27.04.2025, 17:20
RE: [3.09.1972] Ulica Wiśniowa, "A good burglar always finds a way in." - Alastor i Isaac - przez Isaac Bagshot - 22.12.2025, 21:19

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa