• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games

Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games
Harpagan
Śnisz, a ja jestem twoim koszmarem
sława
III
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
Sprzedawca w Czarcim Oku
Długie blond włosy, lekko falowane, zwykle są rozpuszczone. To, co przykuwa uwagę to nienaturalne, srebrne oczy oraz wędrujący srebrny rumień na prawej ręce - objaw srebrzycy. Sylwetka szczupła, zwykle odziana w dobrej jakości ubrania, podkreślające talię i długie nogi. Piegi na nosie i policzkach dodają jej uroku, ale lwia zmarszczka pojawiająca się na czole świadczy o tym, że kobieta często się denerwuje. Ma około 170 cm wzrostu.

Charlotte Mulciber
18.01.2026, 12:49  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2026, 15:13 przez Eutierria.)  
Co tu dużo mówić - kocham was i kocham mieć z wami sesje. Wiem, że pewnie część nominacji się powtarza, ale trudno, ten plebiscyt robię od serduszka i nie będę zmieniać odpowiedzi Serduszko

Patrzę

Na to, jak inspirujesz: Victoria Lestrange. Co tu dużo mówić: ta postać jest jedną z najlepiej skonstruowanych na forum. Jest tak żywa, że czasem zapominam, że nie istnieje naprawdę. Doskonała koncepcja, idealne odgrywanie - wszystko można z nią zagrać, od rozmów po rybach przez bicie smoków na filozoficznych dysputach kończąc. Na dowód wrzucam plotkę, za którą stoi Victoria, która w ramach ZEMSTY na Aidanie zrobiła mu taki numer, że biedny ma przejebane do końca życia: klik
Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Trudna kategoria, bo mam słabość do postaci, które czynią zło. Ale jeżeli miałabym kogoś nominować, to Nora Figg. Jedna z niewielu postaci, które mimo fabularnej spalonej nocy wciąż pozostają dobre i które trzymają się konceptu, poziomu spaczenia i jednocześnie chcą robić coś więcej, nieogarnięte żądzą zemsty. W sumie ciężko podlinkować list czy sesję, ale patrząc na to jakie sesje mają z Benjym (i jaką postacią on jest), to tutaj najlepszy dowód na to, że Nora to po prostu postać dobra.
Na to, jak mrozisz spojrzeniem: tutaj też mam problem, bo jest tyle wspaniałych, złych postaci, że ciężko którąś wybrać. Ale będę trzymać się Nicholasa Traversa. Szybko wskoczył na kolejny poziom spaczenia i pnie się dalej, a na dodatek chce mordować dzieci, więc chyba idealnie pasuje do tej kategorii. klik
Na to, jak zwiększasz nam oglądalność: Stanley Borgin. No kurde nikt inny tutaj nie mógł się znaleźć. Chociaż Stasiu nie pisze jakoś często, to każdy jego post to absolutny majstersztyk. Płaczę ze śmiechu za każdym razem jak widzę, że coś napisał. klik
Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią: strasznie podoba mi się dynamika nowych postaci: Alexandra Aristova oraz Yeleny Karkaroff. Jak mam czas to zerkam, co tam piszą, ale w zasadzie nawet nie trzeba tego robić, bo wspominają w swoich sesjach o sobie i ma się już piękny, całkiem szeroki pogląd na tę relację. klik
Na to, jak współpracujecie, by przetrwać: Victoria i Atreus. Nie wiem, jakoś kompletnie charakterami mi do siebie nie pasują, a jednak te sesje mają wszystko: są zabawne, porywające i logiczne wbrew logice. klik
Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Cynthia i Louvain. Nadal czekam, które z was wygra tę potyczkę. klik
Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: jeśli chodzi o wrażliwość na profile, to mam wrażliwość topora, ale w tym roku bardzo podoba mi się profil Primrose Lestrange. klik

Czuję

Oczarowanie: Cynthia Flint. Każdy twój post jest piękny, na każdy czekam z niecierpliwością. Nie ma żadnego złego posta z twojej strony mimo tego, co czasem mówisz.
Rozbawienie: Lyssa Dolohov. Zasko, co? Ale sraka z 69 na zawsze pozostanie w moim serduszku. klik
Smutek: Tristan Ward. Smutno mi, że świat jest tak bardzo przeciwny związkowi Olivii i Tristana, że wszystko się tak pozmieniało, cierpię bardzo przez to, że oni nie mogą być po prostu kurde szczęśliwi. Ostatnio zdarza mi się płakać, gdy odpisuję na nasze sesje po spalonej nocy. klik
Siłę: Astoria Avery. To, że odpowiedziałaś na moje ogłoszenie i tu przyszłaś, że nabrałaś własnych fabuł, że kreujesz tę postać tak jak kreujesz i to, jak związek Rodolphusa i Astorii się rozwija - nawet jeśli powoli. Te sesje napędzają część mojej postaci, którą uważałam za straconą. klik
Nadzieję: Lorien Mulciber. Że w końcu Charlotte powie komuś jak bardzo cierpi po stracie ojca i znowu będzie częścią rodziny, którą wcześniej skreśliła. klik

adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Charlotte Mulciber
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 17.01.2026, 11:06
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Alexander Mulciber - 17.01.2026, 13:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Baldwin Malfoy - 17.01.2026, 16:18
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Robert Albert Crouch - 17.01.2026, 18:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Jonathan Selwyn - 17.01.2026, 19:54
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Victoria Lestrange - 17.01.2026, 22:31
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Helloise Rowle - 17.01.2026, 23:52
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Vakel Dolohov - 18.01.2026, 01:30
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Anthony Shafiq - 18.01.2026, 03:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Brenna Longbottom - 18.01.2026, 10:16
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Charlotte Mulciber - 18.01.2026, 12:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Morpheus Longbottom - 18.01.2026, 14:59
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Erik Longbottom - 18.01.2026, 17:26
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Atreus Bulstrode - 19.01.2026, 02:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Prudence Fenwick - 19.01.2026, 10:05
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Stanley Andrew Borgin - 19.01.2026, 23:51
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Elliott Malfoy - 02.02.2026, 23:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Ceolsige Burke - 04.02.2026, 20:11
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 05.02.2026, 14:38
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 12.02.2026, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa