24.01.2026, 17:14 ✶
Hejka
przyszłam z zapytaniem o kolację Mabon, a dokładniej czy to musi być pełna sesja? Nie widzę nigdzie tego w zasadach i zastanawiam się jak bardzo muszę się tutaj pospinać.
Chodzi o to, że no tak wyszło, że nie mam fabularnie licznej rodziny w postaci graczy (a jedynego kuzyna poznałam niewiele wcześniej i on z tego co widziałam gdzieś tu w temacie, kolację chciał pisać z kimś innym), i pewnie nie jestem jedynym przypadkiem, który nie gra liczną w graczy rodziną. Gdzieś w zasadach mi mignęło, że osoby, które nie będą miały jak napisać kolacji z rodziną, to mogą napisać posta o Mabon na 500 słów i zastanawiałam się, czy w takim przypadku osoby, które mają fabularnie jak spędzić z rodziną kolację też wystarczy, że napiszą np. na te 500 słów, czy jednak musi być 1500?
przyszłam z zapytaniem o kolację Mabon, a dokładniej czy to musi być pełna sesja? Nie widzę nigdzie tego w zasadach i zastanawiam się jak bardzo muszę się tutaj pospinać. Chodzi o to, że no tak wyszło, że nie mam fabularnie licznej rodziny w postaci graczy (a jedynego kuzyna poznałam niewiele wcześniej i on z tego co widziałam gdzieś tu w temacie, kolację chciał pisać z kimś innym), i pewnie nie jestem jedynym przypadkiem, który nie gra liczną w graczy rodziną. Gdzieś w zasadach mi mignęło, że osoby, które nie będą miały jak napisać kolacji z rodziną, to mogą napisać posta o Mabon na 500 słów i zastanawiałam się, czy w takim przypadku osoby, które mają fabularnie jak spędzić z rodziną kolację też wystarczy, że napiszą np. na te 500 słów, czy jednak musi być 1500?