20.02.2026, 10:12 ✶
ojezu ona znowu męczy
1) Literówka z niematerialnego lokatora:
2) Mam "swojego" ducha w Rejwachu i czy on mi przysługuje jako cecha Niematerialny Lokator? Założeniem tego rejwachowego ducha jest, że wkurza niemiłosiernie, ale nie jest wrogo nastawiony. I bym tego nie zmieniała, więc wolę zapytać, czy takie zadania od MG byłyby z puli wrzód na dupie, czy on by jako cecha lokacji musiał czynić jakieś groźne rzeczy?
3) Przypomnijcie mi, pls, ostatni raz, gdzie jest wylistowane, jakie sesje to scenariusze, bo znowu zgubiłam. Tym razem przykleję sobie na czole.
A także:
no, to przepraszam i dziękuję
1) Literówka z niematerialnego lokatora:
Cytat:Raz na kwartal musisz zmierzyć się z zadaniem od Mistrza Gry
2) Mam "swojego" ducha w Rejwachu i czy on mi przysługuje jako cecha Niematerialny Lokator? Założeniem tego rejwachowego ducha jest, że wkurza niemiłosiernie, ale nie jest wrogo nastawiony. I bym tego nie zmieniała, więc wolę zapytać, czy takie zadania od MG byłyby z puli wrzód na dupie, czy on by jako cecha lokacji musiał czynić jakieś groźne rzeczy?
3) Przypomnijcie mi, pls, ostatni raz, gdzie jest wylistowane, jakie sesje to scenariusze, bo znowu zgubiłam. Tym razem przykleję sobie na czole.
A także:
- Czy mogę do tych scenariuszy zgłosić zadania ze Spalonej Nocy, które nie są, eee, rozliczone i sprawdzone? Na Woodym mam dużo zakonnych, a Helą bym sobie zgłosiła Kartę Piętra i zadanie dla cywilów, ale nwm czy tak można już, jak nie wiadomo czy dobrze to wszystko zrobiłam?
- A jeśli w jednej sesji zrealizowałam ze 3-4 zadania z pozafabularnego wydarzenia Kalendarz Adwentowy (i nie, nie zadanie napisz post, tylko to pieczenie potraw, jemioła, sesja w Yule), to jest to sesja typu Scenariusz? I to samo pytanie dla sesji z tegorocznego Miesiąca Miłości.
no, to przepraszam i dziękuję
dotknij trawy