Hej, to znowu ja, Sissy. Pewnie tęskniłaś Morrigan. W związku z tą zmianą w mechanice gry zgłaszam:
1. Trzeba mi zmienić wagę Diabelskich podszeptów na 0. No i stają się zawadą. Aktualny opis jest okej, ale trzeba na końcu dopisać: "Jest Śmierciożercą z Mrocznym Znakiem, odpowiedzialnym głównie za wytwórstwo." Tutaj mam sesję rekrutacyjną, gdzie opisałam jego myślenie. Wydaje mi się, że powinien to obejrzeć jakiś MG, który nie jest mną i ewentualnie pobić mu to na I w imię tego, że on nie jest okrutnym mordercą skąpanym we krwi i czerpiącym z tego przyjemność dla samego zabijania. Nie jest to też postać, która wykonuje polecenia bez wahania i nie ma z tym później problemów (w retrospekcji po zrobieniu czegoś złego bardzo potrzebuje się od tego odciąć i pisze list do siostry, śpi do późna...). Nie ma też problemów z czarną magią. Jeżeli tak się stanie, to chcę odrzucenia zawady Flegmatyk I, bo typ i tak nie ma giry to mu się to nakłada.
2. Dobieram pakiet: Wężoustość wagi II i Dziecko czystej krwi I.
Opis o zdolnościach wydaje mi się z tym spójny.
1. Trzeba mi zmienić wagę Diabelskich podszeptów na 0. No i stają się zawadą. Aktualny opis jest okej, ale trzeba na końcu dopisać: "Jest Śmierciożercą z Mrocznym Znakiem, odpowiedzialnym głównie za wytwórstwo." Tutaj mam sesję rekrutacyjną, gdzie opisałam jego myślenie. Wydaje mi się, że powinien to obejrzeć jakiś MG, który nie jest mną i ewentualnie pobić mu to na I w imię tego, że on nie jest okrutnym mordercą skąpanym we krwi i czerpiącym z tego przyjemność dla samego zabijania. Nie jest to też postać, która wykonuje polecenia bez wahania i nie ma z tym później problemów (w retrospekcji po zrobieniu czegoś złego bardzo potrzebuje się od tego odciąć i pisze list do siostry, śpi do późna...). Nie ma też problemów z czarną magią. Jeżeli tak się stanie, to chcę odrzucenia zawady Flegmatyk I, bo typ i tak nie ma giry to mu się to nakłada.
2. Dobieram pakiet: Wężoustość wagi II i Dziecko czystej krwi I.
Kod:
[Przewaga="Wężoustość II"]Seisyll musiał niegdyś obejść się ze smakiem porażki, kiedy okazało się, że smoki nie są mu tak przyjazne jak węże i to być może dlatego nigdy nie miał do nich serca (a przynajmniej nie takiego jak reszta rodziny).[/Przewaga]
[Przewaga="Dziecko czystej krwi I"]Wiedza o pradawnych legendach nigdy nie była mu obcą, zawsze opowiadał również najlepsze historie do poduszki. O czasach tak zamierzchłych, że każdy tom tamtych bajek przykryła gruba warstwa kurzu.[/Przewaga]Opis o zdolnościach wydaje mi się z tym spójny.
adnotacja moderatora
Mistrzowie gry uznali, że do Seisylla bardziej pasują Diabelskie podszepty I, dlatego usunęłam Flegmatyka zgodnie z sugestią
@Seisyll Rowle
@Seisyll Rowle walijski #5e7f63
Salazar #7f4242
Salazar #7f4242